
EMEKLİLERDEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET
EMEKLİLERDEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET
Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, 18–22 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Batman Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Kırşan, Selim Altunkaynak ve Kamil Örnek ile birlikte Vali Şahin’i ziyaret eden Başkan Hüseyin Ekmen, 12 bin üyesi olan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi hakkında Vali Şahin’e bilgi verdi.
Batman’da yürütülen yatırım ve hizmetleri takdirle izlediklerini belirten Ekmen “Batman’da TOKİ aracılığı ile 2 bin 236 konut yaparak, emeklilerimize teslim ettik. Son konut projesiyle, 900 konut için alınan müracaat sayısı 7 bin’lerdeydi. Bu da Batman’da konut ihtiyacını apaçık göstermektedir. Emeklilerimizin yaşam standardının yükseltilmesi ve rahat bir yaşam sürmeleri için düşük aidatlarla konut sahibi olmalarını istiyoruz.
2 bin 230 konut projesinin devamı niteliğinde yeni bir konut projesi yapmak istiyoruz. Yer tahsisi yapılması durumunda TOKİ ile iş ve işlemleri yakından takip ederek, konut projemizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. Emeklilerin sosyal hayata ve üretime dahil olabilmeleri için kentte yürütülebilecek çalışmalara ilişkin bilgi veren Ekmen, gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü Vali Şahin’e teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 02Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 03BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 05Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 07BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 08GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 09İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 102 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 11Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 12GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 13VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 14FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 15DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
Henüz Yorum yok