
Peygamber Sevdalıları Vakfı’ndan teşekkür mesajı
Hafta sonu salgın nedeniyle online olarak düzenlenen ve büyük bir katılımın sağlandığı ‘O’nu Oku, O’nu Yaşa’ temalı ödüllü Siyer Yarışması’na ilişkin bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdalıları Vakfı, yarışmaya katılım gösteren bütün yarışmacılara ve destek veren herkese teşekkür etti.
Vakfın mesajında, “Vakfımızın temel amacı Peygamber Efendimizin (Sallallahu aleyhi vesellem) hayatının bilinmediği, okunmadığı, yaşanmadığı ev, ruh ve gönlün kalmamasıdır. Bu amaca ulaşmak için birçok etkinliğe imza atan Vakfımız, Hazreti Peygamberi toplum hayatının öznesi yapmak ve O’nu öncelikli gündemimiz haline getirmek amacına hizmet edecek ‘O’nu oku, O’nu Yaşa’ temalı Türkiye geneli ödüllü siyer yarışmasını bu sene de selametle tamamlamıştır.” denildi.
Siyer ile ilgili her yarışmanın kaybedeni olmayan bir yarışma olduğuna vurgu yapılan mesajda şu ifadelere yer verildi:
“Böylesi güzel ve anlamlı bir yarışmaya katılım gösteren bütün yarışmacı kardeşlerimize ve velilerine, yarışma öncesi ve yarışma günü katkı sunan ve destek veren bütün eğitim camiasına, yarışmanın startının verilmesinden yarışma saatinin bitimine kadar bizleri yalnız bırakmayan tüm Peygamber sevdalısı kardeşlerimize ve bu yarışmaya duasıyla, gönlüyle, kalemiyle ve diğer imkânlarıyla destek veren herkese en kalbi duygularla teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbimiz bu yarışmayı ‘O’nu (daha çok) okuyup, O’nu (daha çok) Yaşamaya’ vesile kılsın inşallah.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAÇAK ET OPERASYONU: 42 BİN TL CEZA
- 02ZEYNEP ODUNCU’DAN “EK KAYNAK KİTAP” SORULARI
- 03Batman, TEKNOFEST’ten 4 ödülle döndü
- 04NASIROĞLU “BATMAN’DA İLMİK İLMİK YOL HARİTASI İŞLİYORUZ”
- 05BATMAN BAROSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU
- 0655 HAFIZ BELGELERİNİ ALDI
- 071344 İŞLETME DENETLENDİ
- 08ÇOK SAYIDA GÜMRÜK KAÇAĞI MALZEME ELE GEÇİRİLDİ
- 09PETROLSPOR 5'TE 5 YAPTI
- 10EKMEN “ADALET SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ DURUMDA”
- 1130 MİLYONLUK VURGUN YAPAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 12ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 132.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 14Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 15Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
Henüz Yorum yok