
ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Küresel Sumud Filosu’nda alıkonulan Batmanlıların ailelerini ziyaret etti.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Gazze ablukasını kırmak için Gazze’ye yol alan Küresel Sumud Filosu’nda siyonist işgalciler tarafından alıkonulan Batmanlı Doktor Abdulaziz Yalçın ile İstanbul’da ikamet edip İBB’de gemi kaptanı olan Batmanlı Sait Direkçi’nin Batman’daki ailelerini ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Şahin “Batmanlı olup İstanbul’da ikamet edip İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nde gemi kaptanı olan ve İstanbul’dan Küresel Sumud Filosu’na iştirak ederek Gazzeli kardeşlerinin yardımına giden genç kardeşimiz Sait Direkçi ile Batman Bölge Hastanesi’nde Doktor Abdülaziz Yalçın’ın aileleriyle görüşüp, kendilerini çocuklarının bu onurlu, insani ve İslami çabalarından dolayı tebrik ettim” dedi.
Ailelerle görüşüp bilgi aldığını belirten İl Başkanı Şahin “Direkçi’nin ailesinden bilgi aldım ve HÜDA PAR Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir’e ilettim. Sayın İmir’den Sumud Filosu’nda israil tarafından gözaltına alınan kişiler hakkında bilgi alıp ailelere ilettim. İnşallah çocuklarının sağ salim eve döneceğini, bu süre zarfında üzerimize düşeni yapacağımızı söyledim. Doktor Abdülaziz Yalçın ise babası rahatsız olduğundan, kayınpederini arayıp onu da tebrik ettim.” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Şahin “Bize göre Küresel Sumud Filosuna iştirak edip israil terör rejimi güçlerinin Gazze üzerindeki ablukayı kırmak, oradaki Müslümanlara temel yaşamsal malzemelerinin ulaşmasını sağlamak ve destek vererek Müslümanları o halden kurtarmaya çalışmak için katkı sunmak, belki yeryüzünün en önemli ve en hayırlı işlerinden ve faaliyetlerindendir. Dolayısıyla Batman’ımızdan da bu kardeşlerimizin bu filoya katılmış olmaları Gazze’deki kardeşlerimize destek için gitmiş olmaları şahsen beni çok sevindirmiş, duygulandırmış ve onurlandırmıştır. Rabbim bu kardeşlerimizi muhafaza etsin, çabalarını hayırlı bir sonuçla neticelendirsin, bu çabalarını Gazzeli kardeşlerimizin bu kuşatılmışlıktan çıkmalarına ve kesin bir zafere ulaşmalarına vesile olsun diyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok