
KISMET ÇELİK “SANDIĞIMIZ VE EMANETİNİZ EMİN ELLERDE”
KISMET ÇELİK “SANDIĞIMIZ VE EMANETİNİZ EMİN ELLERDE”
İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, önümüzdeki seçimlerde halk adına sandığında emanetlerinin de güvende olacağını söyledi.
İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak Diyarbakır’daydık. Diyarbakır İl Başkanlığımızın ev Sahipliğinde, Diyarbakır, Batman ve Bingöl teşkilatlarımızla seçim işleri ve seçim güvenliği konularında çalışma yapmak üzere toplandık diyen İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik “Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomik krizlerinden birini yaşıyor. Toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artarak etkisini ağır bir biçimde gösteriyor. Eğitimden sağlığa, ekonomiden adalete, özgürlükten güvenliğe akla gelen her alanda yaşanan çok yönlü kriz hali, vatandaşlarımızın sadece gündelik hayatlarını olumsuz etkilemekle kalmıyor, geleceğe yönelik umutlarını da yok ediyor.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde, kuruluşumuzdan bugüne hızla ilerlediğimiz iktidar yolunda, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye’yi güneşli, huzurlu, bereketli günlere kavuşturmak için canla başla çalışıyoruz.
Önümüzdeki seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayati önem taşıyor. Bu seçim, giderek totaliterleşen, adaletin ve liyakatin olmadığı, hukukun üstünlüğü yerine güçlünün hukukun hüküm sürdüğü, Partili Cumhurbaşkanlığı Sisteminden kurtulup, demokrasimizin güçleneceği, denge ve denetim sisteminin temin edildiği ve milletin temsilcilerinin söz sahibi olduğu Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek için bir fırsattır. Ülkece güneşli, güzel günlere kavuşmak için sandığın gelmesini bekliyoruz. İnanın, çok az kaldı” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 02SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 03BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 04VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 05“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 06Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 07BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 08İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 09BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 10ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 11BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 12DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 13ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1460 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 15HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
Henüz Yorum yok