41 HIRSIZLIK OLAYINDA 47 ŞAHIS YAKALANDI
41 HIRSIZLIK OLAYINDA 47 ŞAHIS YAKALANDI
Batman’da son günlerde artan hırsızlık olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanması sonucunda yapılan çalışmalarda 47 şahıs yakalandı.
41 hırsızlık olayının aydınlatıldığını belirten Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri “İlimizde son günlerde Hırsızlık konularında bazı haber siteleri ile yerel gazetelerde yer alan haberlerle ilgili olarak; İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince, sorumluluk bölgemizde meydana gelen, hırsızlık olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik, Batman Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yapılan çalışmalarımızda 01 Mayıs – 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında meydana gelen 41 ayrı hırsızlık olayında; Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri esnada ekiplerimiz tarafından suçüstü olarak, 20 ayrı hırsızlık olayının faili 26 şahıs, Olay yerinde elde edilen bulgular ve parmak izinden tespit edilen, 2 ayrı hırsızlık olayının faili 2 şahıs, Görevli personelimiz tarafından yapılan, kamera incelemeleri ve sokak araştırmalarından tespit edilen, 19 ayrı hırsızlık olayının faili 19 şahıs, olmak üzere Toplam 47 şahıs yakalanmıştır.
Yakalanan şahıslar, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, 28 şahsın Adli Kontrol Kararı doğrultusunda yargılanmalarına devam edilmekte olup, 19 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
İl Emniyet Müdürlüğümüzce; Mala Karşı İşlenen Suçlarda Batman ili olarak çok iyi durumda olduğumuz istatistiklerden anlaşılmakta olup, suçun önlenmesi, suç faillerinin yakalanması, huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması amacı ile ilimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelemize kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 02BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 03BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 04DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 05''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 06HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 07HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 08KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 09ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 10BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 11YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 13MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 14SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 1519 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI




Henüz Yorum yok