
KISMET MAHALLESİNE TAZİYE EVİ
Kısmet Mahallesi Taziye evinin temeli dualarla atıldı
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Kısmet Mahallesi’nde yapılacak Mehmet Necat Müjdecioğlu Taziye Evi’nin temel atma törenine katıldı.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Kısmet Mahallesi’nde yapılacak Mehmet Necat Müjdecioğlu Taziye Evi’nin temel atma törenine katıldı. Kısmet Mahallesi 805. sokakta gerçekleşen temel atma törenine Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük, İl Müftüsü Erhan Turgut, belediye birim müdürleri, iş insanı Rıdvan Müjdecioğlu, Kısmet Mahallesi Muhtarı Tahir Cangir ve mahalle sakinleri katıldı. Kısmet Mahallesi’nde 340 metrekare yüz ölçümlü arsa üzerine tüm yapım işleri, tefrişatı ve bahçe düzenlemesi işini üstelenen hayırsever iş insanı Rıdvan Müjdecioğlu temel atma töreninde yaptığı konuşmada; “Böyle hayırlı bir işe vesile olup desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Hulusi Şahin olmak üzere belediye yetkililerine ve mahalle muhtarına teşekkür ediyorum. Böyle hayırlı bir işe vesile olup babamızın ismini yaşatmak bize nasip oldu.
Bu vesile ile ölmüşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” sözleriyle duygularını dile getirdi.
Temel atma töreninde konuşma yapan Vali Şahin; “Bu taziye evi düşüncesi Mahalle Buluşmalarımızın bir meyvesidir. Kısmet Mahallesi’ne ziyaretimiz sırasında bu konu gündeme gelmişti. İşte o zaman biz şunu söylemiştik ya yer bulalım, gerekirse de satın alalım, satın aldıktan sonra üzerine hangi ihtiyacı varsa mahallenin onu yapabiliriz. Mahalle muhtarımız bir yer bulunca biz burayı rızaen kamulaştırmak için girişimlerde bulunduk. Arsa sahibi de olumlu baktı ve sonuçta bu arsayı temin ettik. Kendimiz de yapmayı düşünüyorduk ama hayırsever iş insanımız Rıdvan Müjdecioğlu kardeşimiz talip oldu ‘Ben rahmetli babamın adına burayı yapmak istiyorum’ dedi. Biz de çok memnun olduk. Arsayı Belediye olarak biz temin ettik, üzerine de Rıdvan Müjdecioğlu, babasının hayrına taziye evi olarak yapacak. Sadece taziye evleri değil diğer bütün ihtiyaçlar için benzeri yöntemler uygulamayı düşünüyoruz. Sağlık Mahallesi’nde benzeri bir çalışma yapmıştık onu da önümüzdeki günlerde devreye alacağız. Sağlık Mahallesi’nde de bir anaokulu yapmayı düşünüyoruz.
.jpeg)
Arsasını biz satın aldık, inşaatının yapımını bir hayırsevere vermeyi düşünüyoruz. Bu temel atma töreninin bir benzerini inşallah bir anaokulu için yakın zamanda Sağlık Mahallesi’nde düşünüyoruz. Bunların devamı gelecek. Hayırsever iş insanı Rıdvan Müjdecioğlu’na, mahalle muhtarımıza ve bu süreci doğru yöneterek nihai sonuca ulaştıran Belediyemizin kıymetli bürokratlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Petrolspor’da hedef şampiyonluk
- 02Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 03
- 04VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 05BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 06SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 07YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0851 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 10“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 11Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 12DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 13Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 14“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 15ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
Henüz Yorum yok