
Batman’da 14 milyon hibe desteği sağlandı
Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas tarafından yapılan açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hibe projelerine başvuru süresinin 29 Aralık tarihine uzatıldığını bildirdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca gerek millî gerekse mahallî ölçekte kırsal kalkınmaya yönelik yatırımlara büyük önem verildiğini belirten Kiyas, “Bölgemizin ve ilimizin tarımsal kapasitesi göz önüne alındığında yatırımlara verilen 2 milyon TL'ye kadar yüzde 50 hibe desteğinin önemi daha iyi anlaşılacaktır. İlimizde üretilen ve yetiştirilen ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine dönük yatırımlara şimdiye kadar 14 milyon 241 bin TL hibe desteği sağlanmış, bununla ilimize 53 yeni tesis kazandırılmış ve 688 insanımıza aş ve iş imkânı sağlanmıştır.” dedi.
Yatırım yapmak isteyen yatırımcılara ek süre verildiğini hatırlatan Kiyas, “Başvurular internet ortamında www.tarim.gov.tr adresinden yapılmaya 29 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecektir. Yatırımcılarımızın konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğümüz ile temasa geçmeleri faydalı olacaktır. Böylelikle ilimize kazandırılacak yeni tesislerle gençlerimize de istihdam imkânı sağlanmış olacaktır." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 02Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 03BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 04HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 05‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 06İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 07İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 08VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 09ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 10MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
- 11MADDE BAĞIMLILARINA YÖNELİK TEDAVİ KOMPLEKSİ
- 12ŞÜPHELİ ARAÇTA ARAMA YAPILDI
- 13Batman Belediyesinden madde bağımlılığına karşı kültürel seferberlik
- 14DİŞ HASTANESİ 2026'DA HİZMETTE
- 15ZORAVA'NIN KAYIP HİKAYESİ
Henüz Yorum yok