
Temmuz Ayı Enflasyon Oranı Açıklandı
. Bu kapsamda TÜİK Siirt Bölge Müdürü Ercüment TOKA tarafından verilen bilgiye göre; Türkiye genelinde TÜFE'de (2003=100) 2020 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre %0,58, bir önceki yılın Aralık ayına göre %6,37, bir önceki yılın aynı ayına göre %11,76 ve on iki aylık ortalamalara göre %11,51 artış gerçekleşti.
TÜİK Siirt Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak illerinden oluşan TRC3 Bölgesinde 2020 Temmuz ayında Tüketici Fiyatları Endeksi'nde bir önceki aya göre % 0,11 azalış, bir önceki yılın Aralık ayına göre % 5,26 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre % 12,1 artış ve on iki aylık ortalamalara göre ise % 11,77 artış gerçekleştiği kaydedildi.
TRC3 (Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak) Bölgesinde Temmuz ayında geçen aya göre fiyatı en fazla artan ürün % 18,54’lük artışla karpuz oldu. Bu ürünü % 16,13’lük artışla yumurta, % 8,94’lük artışla LPG (araba tüpü dolum) Ücreti, % 7,85’lik artışla yatak (tek kişilik) ve % 6,78’lik artışla mücevher (altın) takip etti.
TRC3 (Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak) Bölgesinde Temmuz ayında geçen aya göre fiyatı düşen ürünlerin başında patlıcan geldi. Temmuz ayında patlıcan fiyatı % 40,58 düşerken, bu ürünü fiyatı % 36,2 düşen taze fasulye, fiyatı % 12,74 düşen domates, fiyatı %11,19 düşen kiraz ile fiyatı %6,79 düşen tişört (erkek için) izledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok