MÜSİAD’TAN ‘TECRÜBE PAYLAŞIMI’ TOPLANTISI
MÜSİAD Batman Şubesi, Eski Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel’in ‘Katılımıyla Tecrübe’ paylaşımı toplantısı düzenledi.
MÜSİAD Batman Şubesi, önceki dönem MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel’in katılımıyla, üyelerine yönelik bir tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleştirdi. MÜSİAD Batman Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, iş insanları için önemli bir paylaşım ve dayanışma ortamı sağladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, bilgi ve deneyimin önemine vurgu yaparak “İş dünyasında başarıya ulaşmak sadece bilgiyle değil, aynı zamanda dayanışma ve tecrübe paylaşımıyla mümkün. Bu amaçla düzenlediğimiz toplantıda, kıymetli bir isim olan Sayın Abdulsamed Temel’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
MÜSİAD’ın önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel, iş dünyasında karşılaşılan zorluklar, değişen koşullara uyum sağlama ve üretimin artırılması konularında deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Temel, Türkiye’nin ekonomik kalkınması için iş dünyasının üstlendiği önemli rolü vurgularken, Batman iş dünyasının da bu sürece olan katkısını takdir etti.
Toplantının Batman iş dünyasına yeni bir vizyon kazandırması ve katılımcılar için ilham verici bir deneyim olması hedefleniyor. Batman Şubesi olarak, iş dünyasında dayanışmayı güçlendirmeye ve Batman’da sürdürülebilir ekonomik kalkınma sağlamaya yönelik çalışmaların süreceği ifade edildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok