ÖZDEMİR DİYARBAKIR'DA ŞEHİR BULUŞMALARINDA
MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR DİYARBAKIR'DA ŞEHİR BULUŞMALARINDA
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, partisinin ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı çerçevesinde Diyarbakır'a bir dizi temaslarda bulundu.
AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla başlayan ve tüm milletvekili, MKYK ve parti teşkilatlarının tüm üyelerinin seferber edildiği “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Milletvekili Ziver Özdemir, Diyarbakır'a geldi.
Özdemir ve beraberindeki partililer bir sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.
Özdemir, daha sonra program çerçevesinde ziyaret ettiği Çınar ilçesinde vatandaşlarla, esnafla, Sivil Toplum Kuruluslari (STK) temsilcileri, muhtarlar, ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.
Çınar ilçesinde esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir, ilçe Ziraat Odası başkanı M. Celal Delil'e ziyarette bulundu.
Görüşmede bölgedeki tarımsal faaliyetler ve AK Parti hükümetleri döneminde üreticilere yapılan desteklemeler üzerine istişarelerde bulunuldu.
İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsnü Çınar'ı da ziyaret eden Özdemir, esnafın talep ve istekleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
İlçe Minibüsler Kooperatifi Başkanı Aydın Delil ve yönetimini de ziyaret eden Özdemir, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'nda teşkilat mensupları ve mahalle başkanları ile buluştu.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 02PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 03EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 04PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 05BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 06KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 07'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 08HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 09İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 10Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 11Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 12İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 13ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 14Güzellik sektörüne yeni soluk
- 15VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL




Henüz Yorum yok