“GÜÇLÜ BİR KADROYLA SAHAYA HAZIRLIYORUZ”
“GÜÇLÜ BİR KADROYLA SAHAYA HAZIRLIYORUZ”
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, çeşitli temaslarda bulunmak üzere MKYK Üyesi ve Doğu-Güneydoğu Bölge Sorumlusu Recep Er ile Diyarbakır İl Başkanı Mesut Nur’un da katılımıyla Batman’a geldi. Bulut, parti teşkilatıyla bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

BBP Batman İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur Bulut, partisinin 2025 yılı için teşkilat çalışmalarını hızlandırdığını belirtti. Bulut “Büyük Birlik Partisi olarak, teşkilatlarımızı kongre sürecine hazırlamak, sahada daha güçlü bir ekip oluşturmak ve milletimizin özlediği Büyük Birlik Kervanı’nı daha etkin bir şekilde hizmete sunmak amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI
Ekonomik gelişmelere de değinen Bulut, asgari ücrete yapılan %30’luk zammın yetersiz olduğunu belirterek “Hayat pahalılığının giderek arttığı bir süreçte, 12 milyondan fazla asgari ücretli vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyen bir zam yapıldı. Vatandaşımızın alım gücü artırılmalı” ifadelerini kullandı.
GAZZE’YE DESTEK MESAJI
Konuşmasında Filistin’de yaşanan insanlık dramına da dikkat çeken BBP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, “Gazze’de kadın, çocuk, yaşlı demeden hastanelere, okullara ve ambulans konvoylarına yönelik saldırılar devam ediyor. Bugün bu saldırıları gerçekleştirenler, Gazze’nin boşaltılmasını talep ediyor. ABD’de seçim süreciyle birlikte Trump’ın, Filistinlilerin Ürdün ve çevre ülkelere yerleştirilmesi gerektiğini söylemesi, İslam ülkelerine meydan okuma niteliğindedir. Buradan, Filistinli kardeşlerimize dualarımızla destek olmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok