
Tekik : TP’ye Birlikte Sahip Çıkmalıyız.
Batman yayın yapan “Radyo Yüksel” de Mert Atalay’ın sunduğu programa katılan Mustafa Tekik son günlerde gündemden düşmeyen Türkiye Petrollerinin küçültülmesine ilişkin önemli açıklamalar da bulundu.
Petro-İş MYK üyesi Mustafa Tekik RADYO YÜKSEL de katıldığı programda şunları söyledi,” TP’nin yıllardır kendi çatısı altında yürütülen söz konusu işlerin proje bazlı olarak TPIC’e gördürmeye çalışması, büyük bir taşeronlaştırma operasyonudur.
Petrol İş sendikası ve TP işçisi TP’nin zayıflatılmasına ve taşeronlaştırmasına izin vermeyecek, petrolümüze ve TP2ye sahip çıkmaya devam edecektir.
TP’de gündeme getirilen yanlış uygulamaların , giderek bir milli güvenlik sorununa dönüşeceği bilinmelidir.
Ülkemizin son derece hassas bir dönemden geçtiği bu günlerde, stratejik bir faaliyet yürüten TP’yi güçlendiren politikalar izlenmesinin ülkemizi daha güçlü kılacağı unutulmamalıdır” dedi.
Petro-İş MYK üyesi Musataf Tekik şöyle devam etti “Tp ile ilgili görüşme sağlanmış görüşmeye Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman HDP Milletvekili Saadet becerikli ile beraber enerji Bakanlığı müsteşarı Fatih beyle görüşme sağlanmış, girişimlerimiz tüm hızıyla devam edecek.
Birde Batman halkı ve stk’larin TP’ lerine sahip çıkılması gerektiğini bu işin sadece sendikal bir iş olmadığını ayrıca TP den TPIC’e gececek olan işçilerin devlet güvencesi altında olması gerektiğini çünkü TPIC petrol sektöründe ağır iş kolunda olduğundan dolayı işten çıkarılan işçilerin işe alınması gerektiğini söyledi.
Petro-İş MYK üyesi Mustafa Tekik’in “RADYO YÜKSEL” ‘de katıldığı program yoğun talep üzerine TP işçilerinin gece vardiya değişimi saatinde tekrar yayınlandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 02Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 03Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 04BADER’ den Batmanlılara Boğaz Turu ve Birlik Mesajı
- 05Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 06Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
- 07OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 08FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 09Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 10Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 11Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 12Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
- 13YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 14Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 15BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
Henüz Yorum yok