STK'lardan Ankara'daki Saldırıya Tepki
Ankara 'katliamına' tepkiler sürüyor
Ankara'da yaşanan terör olayı nedeniyle tepkilerini dile getiren Batmandaki sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Bölgedeki turizm ve otelciler de hem kaygılarını ve hem de tepkilerini dile getirdi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği (GADOB) Başkanı Hüseyin Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, yaşam hakkına ve toplumsal barışa yönelik hiçbir saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.
Terör örgütlerinin emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Aslan, "Her vatandaşımızın teröre karşı tek yürek olması gerekiyor. Kimden gelirse gelsin, tüm terör örgütlerini de destekçilerini de kınıyoruz. Milli birlik ve bütünlüğümüze zarar vermeyecekler" ifadesini kullandı.
BİR TEPKİ DE ÖZGÜR-EĞİTİM-SEN'DEN GELDİ
Özgür-Eğitim-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, " Ankara'da yaşanan katliamı nefretle kınıyoruz" dedi.
Ankara'da yaşanan olayın vahşi bir terör saldırısının ötesine gitmediğini belirten Sevinçer, "Terörist saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ankara'nın göbeğinde tamamen sivil insanların yoğun olarak kullandıkları bir bölgede acımasızca bomba patlatmak vahşiliğin ötesinde bir şey olsa gerek. Bu tür terörist saldırılar karşısında herkes amasız-koşulsuz terörü ve şiddeti kınamalıdırlar. Terörizmin toplumsal yaşamı ele geçirmesine toplum olarak dirençle karşı durabilmeliyiz. Özgür Eğitim-sen olarak yaşanan bu acı olayın derin üzüntüsünü yaşamaktayız" şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor
- 02“YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
- 03KASIM’DA 63 BİN YOLCU UÇTU
- 04BAŞKAN DİREK, “BİZ EKMEĞİMİZİ BÜYÜTMENİN DERDİNDEYİZ”
- 05DİKA ARALIK AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ŞIRNAK’TA YAPILDI
- 06“Küçük Sanayi Siteleri kuracağız”
- 07SAĞLIK EMEKÇİLERİNDEN “TÜKENİYORUZ” AÇIKLAMASI
- 08ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONLARDA 17 KİŞİ YAKALANDI
- 09AK PARTİ BEŞİRİ TEŞKİLATINDA TOPLU İSTİFA
- 10BESO’DAN ESNAFA İNDİRİM ANLAŞMASI
- 11“Asgari ücrette devlet payı şart”
- 12GENÇ YETENEK RESUL AKAY, FENERBAHÇE’DE
- 13Batman’da uyuşturucu operasyonu: 56 kilo esrar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı
- 14“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 15Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı




Henüz Yorum yok