
Batman’da 100 bin aşılama yapıldı
Salgından korunmanın en önemli yolun aşılama olduğunu vurgulayan Pamukçu, "Bugüne kadar il genelinde 100 bin aşılama yapılmış bulunmaktadır. Bu salgından korunmanın en önemli yolu aşılamadır. Bütün kamu ve özel hastaneler ile aile sağlığı merkezlerinde ve ilçe sağlık müdürlükleri bünyesinde bulunan sağlık merkezlerimizde ve mobil aşı ekiplerimiz ile aşılama çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir.” dedi.
Aşı hizmetinin aralıksız devam ettiğini belirten Pamukçu, "Aşı polikliniklerimiz haftanın her günü saat 24.00’e kadar bütün hastanelerimizde hizmet vermektedir. Ayrıca 21 adet mobil aşı ekibimiz 21 doktor ve 21 hemşire ile bu güne kadar 19 bin vatandaşımıza evde aşı hizmeti verilmiş bulunmaktadır. 65 yaş üstü, engelli veya hastaneye gidemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza evde aşı hizmetimiz yine evde verilmeye devam etmektedir.” diye konuştu.
Aşının faydalarını gördüklerini ifade eden Pamukçu, şöyle devam etti: “Covid-19 ile mücadelemizde aşılamanın faydalarını görmekteyiz. Aşı olan vatandaşlarımızın hastaneye yatış oranlarında ciddi bir azalma tespit edilmiştir. Vatandaşlarımızdan ricamız aşıya karşı duyarlı olmaları, aşı hakkı olup aşılarını yaptırmamış olanların ise aşılarını en kısa sürede yaptırmalarıdır.”dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 02EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 03BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 04VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 06BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 07HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 08BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 09REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 10Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 11Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 12SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 1350 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 14İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 15KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
Henüz Yorum yok