Minibüsçülerden Kudüs'e destek
Emperyalist ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci siyonistlerin "başkenti" olarak tanıma ve ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımaya yönelik şer planına bir tepki de Batmanlı minibüsçülerden geldi.
Emperyalist ABD Başkanı Trump'ın Kudüs ile ilgili kararına tepki gösteren Mobil Hattı minibüsçüleri, minibüslerine "Kudüs İslam'ın Başkentidir" pankartları asarak, Kudüs'e desteklerini belirttiler.
ABD'nin kararını kınayıp protesto ettiklerini söyleyen minibüsçüler, İLKHA muhabirine, kararı tanımadıklarını, Kudüs'ü İslam'ın başkenti olarak gördüklerini ifade ettiler.
Kudüs'ün tüm Müslümanların ortak meselesi olduğunu aktaran Mobil Hattı Başkan Vekili Seyithan Durmaz, "ABD'yi kınıyoruz. Kudüs'ü işgalci siyonistlere bırakmayacağımızın tepkisini gösteriyoruz. Bütün araçlarımıza Kudüs pankartı taktık. Kudüs'e desteğimizi sunmak için bu pankartı astık. Kudüs İslam'ın başkentidir." dedi.
Emperyalist ABD'nin Kudüs ile ilgili kararına tepki gösterip, kararı tanımadıklarını vurgulayan minibüsçülerden Şehmus Can, "Sarı domuzun Kudüs'ü israilin başkenti ilan etmesine büyük bir tepki gösteriyoruz. Zaten israil diye bir devlet yoktur. Kudüs Müslümanların üçüncü büyük Harem-i Şerifi'dir. Biz de toplu taşıma araç şoförleri olarak 'Kudüs İslam'ın Başkentidir' pankartları asarak Kudüs'e desteğimizi sunmak istedik. Kararı kınıyoruz, kabul etmiyoruz. Kudüs Müslümanlar için çok önemlidir. Kudüs kutsal bir mekândır, bizim kırmızı çizgimizdir. Kudüs yalnız değildir. Biz tepkimizi ortaya koyduk, başka yerlerden de tepki bekliyoruz." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok