
Şehit Aybüke öğretmenin öğrencileri karne aldı
Şehit Aybüke öğretmenin öğrencileri karne aldı
Batman’ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Sevinçlerinin buruk olduğunu belirten öğrenciler, Aybüke öğretmeni kalplerinde taşıdıklarını ifade etti.
Batman’ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Sevinçlerinin buruk olduğunu belirten öğrenciler, Aybüke öğretmeni kalplerinde taşıdıklarını ifade etti.
Kozluk’ta okulların yaz tatiline girdiği 9 Haziran 2016’da hain saldırı sonucu şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Adı, Şehit Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak değiştirilen okulun öğrencileri, sevinçlerinin buruk olduğunu belirtti. Aybüke öğretmenin öğrencilerinden Nurcan Alkan, "Çok üzgünüz, geçen yıl Aybüke hocamız aramızdaydı. Aybüke hocamız karnemizi verdi ama bu yıl burada değil ve yokluğu çok hissediyoruz. Aybüke hocamızı çok özledik. Keşke aramızda olsaydı, tekrar karnemizi onun ellerinden alabilseydik. Aybüke hocamızın yokluğu bize acı veriyor ama biz onu çok seviyoruz ve kalbimizde hep taşıyacağız. Onu hep hatırlayacağız" dedi.
"KALPLERİMİZDE BURUKLUK VAR"
Öğrenci Muhammed Özyer, "Bugün karneleri aldık ama Aybüke hocamızı unutmadık çok üzgünüz. Çocuklar sevinse de kalplerinde bir burukluk var. Aybüke hocamızı unutmadık, unutmayacağız" diye konuştu. Cafer Yıldırım isimli öğrenci, "Geçen dönem Aybüke hoca bizimleydi. Mutluyduk, bu yıl bizimle olmadığı için mutluluğumuz azalmış durumda. Onun da aramızda olmasını çok istiyorduk. Maalesef aramızda değil. Üzgünüz keşke aramızda olsaydı ve mutluluğumuzu onunla da paylaşmış olsaydık. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın" ifadelerini kaydetti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 0242 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 04600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 05Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 0698 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 07GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
- 08ÖNCE CAMİYE SONRA SPOR SALONUNA
- 09KOZLUK’TA ‘YÜZME BİLMEYEN’ KALMAYACAK
- 10Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Şampiyonu Oldu
- 1126 BRANŞTA 11 BİN KAYIT YAPILDI
- 12BAŞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EŞOFMAN
- 13BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZİYARET
- 14DEVA'DAN SAĞLIK SİSTEMİNE VE HASTANELERE ELEŞTİRİ
- 15UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok