
Yedihilal’den Rektör Durmuş’a ziyaret
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Durmuş, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi.
Üniversite olarak sivil toplum kuruluşlarının hazırlayacağı her projeyi desteklediklerini belirten Rektör Durmuş, “Batman Üniversitesi olarak her zaman STK’larımızın yanındayız. Kentin menfaatine, insanımızın menfaatine, üniversitemizin menfaatine olacak her türlü projeyi yürekten desteklediğimizi her fırsatta dile getiriyoruz, gelen birçok projeyi de STK’larımızla birlikte hayata geçiriyoruz.” Dedi.
Daha önce STK’larla birlikte hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencileri il dışına gönderdiklerini belirten Rektör Durmuş, şunları söyledi, “Gençlerimiz bizlerin geleceğidir, bu ülkenin geleceğidir. Yüzlerce gencimizi, millli bilinci, tarih bilincini yerinde göstermek için başta tarihin en büyük ihanet şebekelerinden biri olan FETÖ Terör Örgütünün 15 Temmuz gecesi milletin iradesine kastederek bombaladığı TBMM olmak üzere Bursa’da Osman Gazi ve Orhan Gazi türbe ziyaretleri akabinde de tarihin bir kez daha altın harflerle yazıldığı Çanakkale’ye gönderdik. Burada gençlerimiz tarihi yerinde görüyor. Nasıl ki 102 yıl önce Çanakkale’de ihanete geçit verilmediyse 15 Temmuz gecesi de ihanete geçit verilmediğini yerinde görüyor gençlerimiz. Bu anlamda STK’lar bizler için önemlidir. İnşallah diğer STK’lar gibi Yedihilal Derneği ile de güzel projeleri hayata geçireceğiz.”
Rektör Durmuş’a teşekkür eden Yedihilal Derneği Batman Şubesi Başkanı Ahmet Başaran, üniversitelerin kentlerin bilim dünyasına açılan pencereleri olduğunu söyledi.
Üniversitenin gelişimi açısından kendilerine düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade eden Başaran, “Bizler STK’lar olarak kentimizi her alanda daha ileriye götürmekle mükellefiz. Bu anlamda üniversitemiz kentimizin bilim dünyasına açılan penceresidir. Üniversitemize her geçen gün teveccühün arttığına şahit oluyoruz. Bu yıl sadece beden eğitimi bölümüne 14 bin başvurunun yapıldığını tüm basından takip ettik bu gelişmeler bizlere gurur veriyor. Bu yüzden de üniversitemizin, rektör hocamızın yapacağı her çalışmayı STK olarak destekleyeceğimizi ifade ediyoruz.” Şeklinde konuştu.
Ziyarete Yedihilal Derneği Batman Şube Başkan Yardımcısı Eğitimci Abdurrahim Aslan ile YediHilal Akil Adamlar Heyeti Üyesi İş Adamı Feyzi Polat da hazır bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 02Eczacılar Odası kongreye gitti
- 03ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 04ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 05U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 06“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 07BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 08USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 09BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 10“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 11HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 12Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 13Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 14YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 15GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
Henüz Yorum yok