GÜNDEM

VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Hatice Türkan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mansur Obut, Nimet Dal, Mustafa Toprak, Mehmet Şirin Yılmaz, Osman Seyrek ve Bayram Ayhan’dan oluşan heyet, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı ziyaret etti.

RAMAZAN SOFRASINDA ASKON BULUŞMASI

RAMAZAN SOFRASINDA ASKON BULUŞMASI

YASAM

MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI

MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI

BELEDİYEDEN GECE TEMİZLİĞİ ATAĞI

BELEDİYEDEN GECE TEMİZLİĞİ ATAĞI

  • BATMAN’DA 33 FİRARİ YAKALANDI

    Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 33 kişi yakalandı.

  • “HER DOĞRU ÇAĞRI HAYAT KURTARIR”

    AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Ramazan ayı kapsamında sahur programlarını gece görev yapan çalışanlarla sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, nöbette bulunan sağlık ve çağrı personeliyle sahurda bir araya geldi.

  • ÇELİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

    ÇELİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

POLİTİKA

EKONOMİ

ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR

Yeni yılın başlamasıyla birlikte Batman’da temel tüketim ve hizmet kalemlerine art arda zamlar yapıldı. Su tarifeleri, şehir içi ulaşım, ekmek fiyatları ve kent lokantası yemekleri yeni zamlı tarifelerle uygulanmaya başlandı. Son olarak kent merkezinde ulaşımı sağlayan minibüs ücretlerine yüzde 35, kent lokantası yemeklerine ise yüzde 30 zam yapılırken, diğer kalemlerdeki zamlı tarifelerle başladı.

BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ

BESO Başkanı ve başkan adayı Mehmet Sıddık Çiftçi, indirimli araç teslim töreninde esnafla bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

RADYO YÜKSEL