
STK’lardan Rektör Durmuş’a ziyaret
Tüm Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Necati Oruç, Türk-Afganistan Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Bakır ile birlikte Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Durmuş, üniversite çalışmaları hakkında konuklarını bilgilendirdi.
Üniversitenin kentin bilim dünyasına açılan penceresi olduğunu belirten Rektör Durmuş, “Üniversitemiz birçok alanda günden güne gelişiyor. Üniversitemiz dünyanın 20 ülkesini aşkın ülkeden yabancı öğrencisi bulunmaktadır. Sadece 200 kontenjanı olan bir bölüme 14 bin öğrenci başvurdu. Hamdolsun artık Türkiye’nin 7 bölgesinin yanı sıra uluslararası öğrencilerin tercih ettiği bir üniversite konumuna geldik.” dedi.
Üniversitelerin gelişiminde STK’ların öneminin de olduğunu vurgulayan Rektör Durmuş, “STK’lar gerçekten kentlerin gelişimi açısından oldukça önemlidir. Üniversitemizin gelişiminde de kentteki STK’larımızın payı da çok fazla.” İfadelerini kullandı.
Daha önce Batman’a geldiğini belirten Tüm Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Oruç ise üniversitenin kısa sürede çok yol katederek geliştiğini söyledi.
Oruç ile Türk-Afganistan Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bakır üniversiteye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 012025 FESTİVAL TAKVİMİ
- 02Ahmet Dinç Vakfı burs başvuruları başladı
- 03TAKSİ GASPÇILARI YAKALANDI
- 04FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 05 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 06GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 07ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 08PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 10HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 11ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 12DEM Parti’den basın açıklaması
- 13İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 14ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 15ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Henüz Yorum yok