
ZABITA, 463 LİTRE SIVI, 921 KİLO KURU GIDA İMHA ETTİ
Zabıta müdürlüğü ekipleri tarihi geçmiş ve uygunsuz koşullarda satılan 463 litre sıvı, 921 kilo gıda maddesini imha etti.
Zabıta müdürlüğü ekipleri tarihi geçmiş ve uygunsuz koşullarda satılan 463 liytre sıvı, 921 kilo gıda maddesini imha etti.
Belediyeden yapılan açıklamada;
"Son Tüketim Tarihine (STT) bakmadan bakkal ve marketlerden alışveriş yapan çocukların yerine Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kontrollerini sıklaştırdı.
Son kullanma tarihi geçmesine rağmen raflardan indirilmeyen ürünleri vatandaşa satışını gerçekleştirmek isteyen işletmelere cezai müeyyide uygulayan Belediye Zabıta Müdürlüğü, gıda maddelerini çocuk ve gençlere ulaşmadan imhasını gerçekleştirdi.
Sene sonuna yaklaştığımız bu günlerde okul çevrelerinde bulunan market ve bakkallara ani baskınlar yaparak gıda ürünlerini inceleyen ekipler, çok sayıda tarihi geçmiş ürüne el koyup imha etti.
Islak gıda olarak nitelendirilen kola, meyve suyu ve süt gibi ürünlerde yaptıkları incelemelerde 463 litre ürünün tarihinin geçmiş veya saklama koşullarına uygun olmadığını tespit eden ekipler, çocuk ve gençlerin rağbet ettiği ürünler arasında da çok sayıda ürüne el koydu.
Kuru gıda arasında yer alan; bisküvi, çikolata, cips, bakliyat, pasta grubu, çerez ve kek gibi ürünleri tek tek inceleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 921 kilogram ürünü Katı Atık Tesisine götürerek kontrollü bir şekilde imha etti."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok