OGANSİA BATMAN ŞUBESİ AÇILDI
Türkiye'nin yerli takviye edici gıda firmalarından birisi olan Ogansia'nın, Batman satış noktası açıldı.
Ogansia İş Ortağı Fatma Gül AKMAN tarafından Batman’a kazandırılan mağazada takviye edici gıdalar, içecek grubu, kozmetik ürünleri ve dezenfektanların satışı gerçekleştiriliyor.
Ogansia İş Ortağı Fatma Gül AKMAN yaptığı açıklamada; ‘’ Merkezi Bursa’da olan firmamız tamamlayıcı tıp alanında hizmet vermektedir. Yönetim kurulu başkanı Yunus Emre Ogan , Uludağ Üniversitesi ve Tübitak iş birliğiyle üretim çalışmalarına devam ediyor. Gıda takviyeleri, dermokozmetik ürünler, temizlik malzemeleri, kahve /çay ve medikal ürünleriyle Türkiye’de 200’den fazla satış noktası bulunan Ogansia, 30 ülkeye de ihracat yapmaktadır. Sağlığa yatırım yapmanın önemli olduğu günümüz şartlarında hayat kalitesini arttırmak ve gelecek nesillere bu bilinci kazandırmak istiyoruz. Ekim ayında açtığımız mağazamız da Kahve ikramımız ile sağlıklı yaşama ve sağlıklı yaşlanma adına konuşabiliriz. Belde mahallesi TPAO bulvarı üzerinde (sadık künefe yanı) olan mağazamıza tüm Batman halkını bekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.
Mağaza müdürü Afşin YILDIZ ise geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu belirtirken şu açıklamada bulundu;’’ Kozmetik, parfüm ve temizlik ürünlerimiz de bulunmaktadır. Günümüzde gıda takviyeleri çok tercih edilmektedir. Şu dönemde herkesin kullanması gerekmektedir. Dünya ve ülkemiz korona virüsü tehdidi ile karşı karşıya. Bu anlamda firmamızın gıda takviyeleri çok etkili. Bağışıklık sistemi için oldukça yararlı, modern tıbbın çaresiz kaldığı yerde Ogansia devreye giriyor. Birçok bakteriye yönelik etkili olan el dezenfektanları bulunmaktadır” dedi.
Ogansia Batman satış noktası TPAO bulvarı sadık künefe yanında hizmete girdi. (Faruk Çiftçi)
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 02ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 03TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 04CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A PETROLSPOR FORMASI
- 05TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN EĞİTİMDE ŞİDDET UYARISI
- 06SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI ORTAK ÇAĞRI
- 07ANAVATAN PARTİSİ’NDEN TURGUT ÖZAL’A YILDÖNÜMÜNDE ANMA
- 0815 TEMMUZ DERNEĞİ’NDEN BATMAN’DA BİRLİK MESAJI
- 09ŞİDDETE KARŞI ‘YAŞAM NÖBETİ’
- 10ENGELLİLERE ÖTV MUAFİYETİNDE YENİ DÜZENLEME
- 11OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 12OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 13TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 14WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI
- 15"SUSMADIM" OKURLA BULUŞUYOR




Henüz Yorum yok