BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
TÜRSAB Mezopotamya BTK seçiminde Batmanlı temsilcilerden büyük başarı
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimleri, 3 Ekim Cuma günü Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde bulunan Demir Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinden çok sayıda seyahat acentası temsilcisi oy kullanarak bölge turizminin geleceğini belirledi. Seçime TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akyıl, TÜRSAB Genel Sekreter Vekili Çağla Elham ve sandık görevlileri de katılım sağladı. Kullanılan 127 geçerli oyun 93’ünü alan Serdar Baturay başkanlığındaki “Beyaz Liste”, büyük bir farkla seçimi kazanarak güven tazeledi.
BATMANLI TEMSİLCİLER YÖNETİMDE
Batman’ı temsil eden seyahat acentaları seçime tam kadro katılarak bölge turizmine verdikleri önemi bir kez daha ortaya koydu. Batmanlı turizmcilerin aktif rol aldığı seçimlerde, Emin Ramanlı 2. Başkanlığa, Ahmet Akman ise Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek önemli bir başarı elde etti. Yeni dönemde Batman’ın turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda daha güçlü tanıtmayı hedeflediklerini belirten 2. Başkan Emin Ramanlı, şu ifadeleri kullandı : “Batman ve Mezopotamya coğrafyasının eşsiz kültürel zenginliklerini tanıtmak için birlikte çalışacağız. Bölgemizi turizmde hak ettiği yere taşımaya kararlıyız.”
BEYAZ LİSTE YÖNETİMİ BELİRLENDİ
Seçimlerde güven tazeleyen ‘Beyaz Liste’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan: Serdar Baturay Yönetim Kurulu: Emin Ramanlı, Recep Koyuncu, Doğan Şan, İbrahim Bilen, Mehmet Uğur Özalp, İhsan Atlı, Sultan Turan, Mehmet Yaşar Seçik, Uğur Apaydın, Ahmet Akman, Yusuf İshakoğlu, Kadir Öz Yaramış, Önder Sekin Batmanlı acentaların güçlü temsiliyle tamamlanan seçim, bölge turizmine yeni bir ivme kazandırırken, Mezopotamya’nın kalbi olan Batman’ın tanıtım ve destinasyon çalışmalarında daha etkin rol alması bekleniyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok