23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Valilik bahçesinde Atatürk anıtına İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.
.jpg)
Düzenlenen etkinliklere katılan Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, üstü açık otobüsle minik öğrencilerle şehir turu atarak, çocukların bayram sevincine ortak oldu. Ardında Atatürk Parkında düzenlenen kutlama programına katılan Vali Canalp, minik öğrenciler tarafından sergilenen etkinlikleri izleyerek, çocukların ve ailelerin coşkularını paylaştı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına; Vali Canalp'in yanı sıra; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz, Mustafa Caner Culukar ve Şükrü Alperen Göktaş, Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, siyasi partilerin il başkanları, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in, günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve sergilenen gösterilerin ardından program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 02GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 03TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0415 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 05MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 06 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 07EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 08Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 09Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 10Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 11Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 12BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 13BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 14EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER




Henüz Yorum yok