
Otogarda güvenlik sıkıntısı
Otogarda güvenlik sıkıntısı
Batman otogarında bulunan otobüs firmaları yürürlüğe giren, yeni yönetmenlikle giriş çıkışların değişmesiyle yeni güvenlik sıkıntılarının meydana geldiğini ileri sürdü.
Daha önce normal otogar girişinde yapılan kontrol noktalarının ikinci kapıya yönelmesiyle, mevcut birinci kapıda yolcu girişleri X-Ray cihazının olmaması ciddi sıkıntılara yol açtığı belirtildi.
‘X-RAY FİRMALARI ZOR DURUMDA BIRAKIYOR’
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan firma sahipleri; “Bir ay önce Batman şehirlerarasına otogarına getirilen yeni X-Ray cihazları firmaları zor durumda bırakıyor. Yeni düzenlemeye göre yolcu ve eşya gönderen vatandaşlar X-Ray cihazından geçmesi gerekirken, ana kapıdan geçiyorlar. Orada X-Ray cihazının olmaması otogarda tedirginlik yaratmaya başladı. Yolcular istedikleri her türlü paket ve onlara benzer eşyalarını, kontrol ettirmeden otobüslerin bağaçlarına yerleştiriyorlar. Yolculuk esnasında yapılan aramalar sonucunda kaçak sigara, silah ve uyuşturucu madde ele geçiriliyor. Buda otobüs firmaların zor durumda bırakıyor. Bu konuda yetkilileri ve güvenlik birimlerini göreve davet ediyoruz. X-Ray cihazı kontrol ve giriş noktalarında olmadığı sürece sıkıntıların arkası kesilmeyecek. Zaman zaman bizim bilgimiz dışında yaşanan sıkıntılar nedeniyle, firmalarımızın ismi zedeleniyor. Bir an önce kalıcı çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz.” diye konuştular.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 02Eczacılar Odası kongreye gitti
- 03ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 04ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 05U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 06“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 07BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 08USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 09BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 10“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 11HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 12Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 13Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 14YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 15GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
Henüz Yorum yok