
HALI SAHA TURNUVASI SONA ERDİ
HALI SAHA TURNUVASI SONA ERDİ
Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında düzenlenen ‘İlkokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ yapılan ödül töreni ile sona erdi.
Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında gerçekleşen ilkokullar arası halı saha futbol turnuvasına proje kapsamında yer alan ilkokullar katıldı. Öğrencilerin kültür, sanat ve spor etkinliklerine katılımlarını ve kaynaşmayı pekiştirmek amacıyla gerçekleşen ve 10 gün süren futbol turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi.
Sabri Ülker İlkokulu ve Borsa İstanbul İlkokulu arasında oynanan final maçı ve ardından yapılan ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Mehmet Şirin Temiz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Oynanan halı saha futbol turnuvası final maçı sonrası ikinci olan Borsa İstanbul İlkokulu öğrencilerine madalya ve ikincilik kupasını Şube Müdürü Temiz, birinci olan Sabri Ülker İlkokulu öğrencilerine madalyalarını ve birincilik kupasını İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran verdi.

Futbol turnuvasına katılan tüm takımları ve takımlara centilmence destek olan öğrencileri kutlayan Müdür Kurtaran, emeği gecen idareci ve öğretmenlere de teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 02DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 03Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 04“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 05ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 06ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 073 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 08BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 09YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 10SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 11Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 123 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 13PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 14KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 15ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
Henüz Yorum yok