
YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekçi ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Sibel Söylemez AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret edip, partililerle bir araya geldi.
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.
Burada partililere hitap eden Yavuz, Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı en önemli şeyin özgüven olduğunu söyledi.
20 yıl Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutmak ve onun yaptıkları sebebiyle Türkiye’nin büyük bir yol kat ettiğini her alanda müşahede ediyoruz diyen Yavuz “Bu başarı, liderimize olan desteklerimizle oluyor. Biz de oylarımız ile Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verdiğimiz için bu başarıda bütün millet olarak teşkilat olarak katkımız var. Oylarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri başımızda tutan milletimizle ne kadar övünsek az olur.

Biz Hayatımızın sonuna kadar bir statü ve makam beklemeden bu davanın neferi olmaya devam edeceğiz. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Mademki başımızda Ayasofya’yı açan, İHA’lar, SİHA’lar yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bizler de ‘yorulduk’ demeden ondan yük alacak, destek olacağız. Bu davayı çok kutlu bir dava olarak görüyorum ve görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Yavuz ve heyeti, bir süre partililerle İstişare ettikten sonra temaslarda bulunmak üzere Hasankeyf’i ziyaret etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 02BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 03DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 04VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 05ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 06Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 07Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 08ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 09EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 10Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 11“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 12116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 13BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 14VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 15TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok