
“2025 YILINDA DA AZİM VE KARARLILIĞIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 2025 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diledi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp yeni yıl mesajında “Hayata dair acı ve tatlı olaylarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Öncelikle 2025 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde birlik ve beraberliğe, kardeşliğe vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç ve yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir. Yeni yılın, önceki yıllardan daha huzurlu, bereketli ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir.
Batmanımızı bölgesinde cazibe merkezi yapmak için geride bıraktığımız yılda sanayi, turizm ve ticaret alanında birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projeleri hedeflediğimiz noktaların ötesine taşımak bu şehirde yaşayan herkesin ortak katkılarıyla mümkün olacaktır. Bu bakımdan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir.
2025 yılında da Batman’ımızı daha ileri noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmedeki azim ve kararlılığımızı devam ettireceğiz. Yolumuza çıkacak bütün güçlükleri aşarak ilimizi daha ileriye taşıma yolunda el ele, gönül gönüle yürüyeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizde ve tüm dünyada barış, hoşgörü ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, saygıdeğer Batmanlı hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını en iyi dileklerimle tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok