
50 OKULA 40 BİN ADET DEZENFEKTAN
URUK AİLESİNDEN 50 OKULA 40 BİN ADET DEZENFEKTAN
Batmanlı genç iş insanı Erkan Uruk ve eşi Gamze Uruk, il merkezi, ilçe ve köylerden oluşan 50 okula 40 bin adet dezenfektan dağıtarak, örnek bir projeye imza attılar.
Daha öncede birçok sosyal projeye imza atan Uruk çifti, bu kez Covid-19’a karşı elini taşına altına koydu.
Covid-19 virüsünün topluluk alanlarında hızla yayıldığına ve öğrencilerin bu konuda çok hassas olması gerektiğine dikkat çeken genç iş insanı Erkan Uruk ve eşi Gamze Uruk, insan sağlığını önemsediklerini belirtiler.
Uruk çifti “Covid-19 en çok toplu alanların olduğu yer olan okullarda daha yaygın görünüyor. Öğrencilerin birbirlerine bulaştırma oranları daha yüksek. 2 yıldır tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı en güçlü silah olarak kullanılan ve toplamda 40 bin adet dezenfektanı 50 okula ve ihtiyaç olan mahallelerde dağıtımını gerçekleştirdik. Covid-19’zun en çok topluluk alanlarında hızla yayıldığına biliyoruz.
.jpg)
Öğrencilerin bu konuda çok hassas olması gerekiyor. Biz hiçbir öğrencinin bu hastalığa yakalanmamasını istiyoruz. Bir öğrencinin Covud-19’za yakalanması, eğitim ve öğretimini de olumsuz yönde etkiliyor. Bir öğrencimizin bir hafta derslerinden geri kalması bizleri ve ailesini üzecektir. Yaklaşık olarak 40 bin adet dezenfektanı 50 okula dağıttık. Dilerim ki bir an önce bu pandemi sürece son bulur” diye konuştular.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 02HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 03TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 04BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 05Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 06BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 07HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 08HEDEF 3’TE 3!
- 09ZABITA HAFTASI KUTLANDI
- 10HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 11BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 12MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 13OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 14YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 15VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
Henüz Yorum yok