Batman'da ödüllü yarışma
Batman Belediyesi, Kültür Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün ortaklığıyla şiir, resim ve kompozisyon dallarında yarışma düzenliyor.
Ortaokul ve lise öğrencilerinin katılacağı yarışma 2 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Birinci kategoride 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma haftası konuları, 2'nci kategoride ise 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıldönümü konuları işlenecek.
Yarışmada her iki konuda dereceye giren öğrenciler ayrı ödüllendirilecek. Birinci olan öğrencilere bin TL'lik, 2'nci olan öğrencilere 500 TL'lik, 3'üncü olan öğrencilere ise 250 TL'lik hediye paketinin yanı sıra bir de plaket verilecek.
Son başvuru tarihinin 9 Mart olduğu yarışmaya katılacak eserlerin Batman Belediyesi Sosyal İşleri Müdürlüğü, Batman Belediyesi Kültür Müdürlüğü veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaokul Şubesine elden teslim edilmesi gerektiği belirtildi.
Şiir ve kompozisyon dalında yarışmaya katılacak yarışmacıların eserlerinin altına, resim dalında yarışmaya katılacak yarışmacıların ise eserlerinin arkasına ad, soy ad ve iletişim numaralarını yazmaları gerektiği bildirildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 02700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 03ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 04TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 05BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 06ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 07MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 08ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 09CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 10RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 11ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 12BARAJLAR İÇİN ALARM
- 136 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI
- 14TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA!
- 15PETROLCİTY’DE BÜYÜK ÇEKİLİŞ




Henüz Yorum yok