NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
Batman’ın yeni cazibe merkezi Nevizade Cafe Restaurant, görkemli bir açılışla hizmete girdi. Batman Park AVM'nin 3. katında açılan mekan, açılışta sahne alan ünlü sanatçılarla geceye damgasını vurdu.
Açılışı Beşiri Belediyesi eski Başkanı Said Karabulut’un gerçekleştirdiği etkinlikte, Batmanlılar unutulmaz bir akşam yaşadı.
Programın sunuculuğunu Mancu üstlendi. Açılışta, Mavi’nin Ezgisi olarak bilinen Selman Tunç, Şerzad Arslan, Ömer Yeşil, DJ Onur Aydın, Mehmet Demirhan ve Nevizade Cafe Restaurant yatırımcılarından Murat Şimşek sahne aldı.
Nevizade Cafe Restaurant, 30 kişilik uzman kadrosu ve dünya mutfağından seçkin lezzetlerle misafirlerine farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ayrıca mekan, kahvaltı çeşitleri, sıcak-soğuk içecekler ve dünya kahveleriyle de dikkat çekiyor. Teras bölümü, çocuk oyun alanları ve haftanın dört günü canlı müzik etkinlikleriyle Batman’a yeni bir soluk getireceğini belirten işletme, sabah 09.00'dan gece 00.00’a kadar kesintisiz hizmet vereceğini söyledi. Nevizade Cafe Restaurant’ın yatırımcıları Halil İbrahim Çağrı, Murat Şimşek ve Onur Hezer, kaliteli hizmet anlayışıyla Batman halkına en kaliteli hizmeti vermeyi hedeflediklerini ifade etti.
.jpg)

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 0227 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 03AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 05BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 06Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 07VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 08KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 098 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!
- 10BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 11BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 12HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 13MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 14KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 15HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK




Henüz Yorum yok