
‘EĞİTİM VE SPOR BİR BÜTÜNDÜR’
‘EĞİTİM VE SPOR BİR BÜTÜNDÜR’
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2023-2024 eğitim öğretim yılında bütün öğrencilere başarılar dileyerek, sportif ve gençlik faaliyetlerinden de kopmamalarını istedi.
“HER BAŞARILI ÖĞRENCİ, BAŞARILI BİR SPORCUDUR”
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gönüllerini bilgi, erdem ve sporla yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımızın, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın hepimize ve özellikle eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum” diye konuştu. ‘Eğitim ve Spor ayrılmaz bir bütündür’ diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk açıklamasına şöyle devam etti : “Hayatımızın vazgeçilmez unsuru, geleceğimizi şekillendiren en büyük faktörlerden biri olan okullarımızdır. Bizleri hayata hazırlayan okullarımız, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran sistemli bir eğitim yuvasıdır. Her çocuğumuzun eğitim-öğretime kavuşmasını sağlamak, eğitimini çağdaş bilgilerle donanmış bir şekilde vererek evlatlarımızı bir sonraki öğretim kademesine hazırlamak, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirmesine fırsat verecek ortamları oluşturmak, nihayetinde ülkesine bağlı, milletini seven, değerlerine sahip çıkan mutlu bireyler yetiştirmek hepimizin asli görevidir.
Uzun bir sürenin sonunda yeni bir eğitim öğretim yılına başlayan çocuklarımızın azim ve kararlılık içinde yeni bilgi ve beceriler kazanacaklarına, bunun sonucunda başarılı olacaklarına tüm kalbimizle inanıyor ve onlara güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere 2023-2024 eğitim-öğretim yılının Batman’ımıza ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP “BATMAN HAVALİMANI KLİMA SORUNU GİDERİLİYOR”
- 02BATMAN’DAN SİİRT’E PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ
- 03Hasankeyf Gençlik Kampı ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı
- 04Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 05Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 06Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 07BADER’ den Batmanlılara Boğaz Turu ve Birlik Mesajı
- 08Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 09Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
- 10OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 11FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 12Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 13Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 14Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 15Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
Henüz Yorum yok