Tatile Çıkacak Sürücüler Uyarıldı
Batmanlı Ustalar yaz tatiline çıkacak sürücülerin, araçlarına yaz bakımı yaptırmaları şarttır. Yaz aylarının da havaların sıcak olmasından dolayı, tatilin kabusa dönüşmemesi için, özellikle klima bakımlarını yapmadan yola çıkmamarını önerdiler.
Batman Küçük Sanayi Sitesi’nde oto elektrik ve klima bakım hizmeti sunan Murat Oto Elektrik İşletme Yetkilisi ve Ustası olan Murat Babür,araçların yazlık bakımlarının 6 ayda bir yapılmasının sağlık açısından önemli olduğunu söyledi.
Araçların yazlık bakımlarında yapılması gerekenlerin başında klima filtresi olduğuna dikkat çeken Murat Babür, “Hava sıcaklıkları her geçen gün artıyor.
Araçlardaki klimalarda bir süreden bu yana kullanılması elzem hale geldi. Bölgemiz çok sıcak olduğu için her yaz klima bakımı yaptırılması lazım.
En az 6 ayda bir polen filtrelerinin değiştirilmesi lazım. Çünkü bölgemiz kuru bir bölge ve fazla nem olmadığı için çok fazla tozlu bölge barındırıyor.
Bundan dolayı en az 6 ayda bir klima bakımı yapılması lazım ve bir de polen filtrelerinin değiştirilmesi gerekir.
Çocuklu aileler ve bebekli aileler için polen filtresi sıkıntı oluyor. Bunlar alerji yapabiliyor, bakteri yapabiliyor, astım yapabiliyor, hasta yapabiliyor.
En iyi ise özellikle polen filtrelerinin 6 ayda bir değiştirilmesi sağlımız açısından faydalı olacaktır” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0142 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 0240 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 03“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”
- 04ARANAN 15 HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 20 ŞÜPHELİYE İŞLEM
- 06PETROLSPOR, TEKNİK DİREKTÖR KOÇAK İLE ANLAŞTI
- 07BESOB’DA GÖREV DEĞİŞİMİ : YENİ BAŞKAN MEHMET TEKİN
- 08SAADET PARTİSİ'NDE MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
- 09TARIM KREDİ MARKETİ TPAO YERLEŞKESİNDE HİZMETE AÇILDI
- 10“ALKOL VE UYUŞTURUCU ETKİSİNDE İŞLENEN SUÇLARIN CEZASI AĞIRLAŞTIRILACAK”
- 11ŞANSİ: “BAYRAM BOYUNCA GÖNÜLLERE DOKUNDUK”
- 12235 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ TAŞINDI
- 13ÇEKİN'DEN ÇOCUKLARA İLHAM VEREN KİTAP
- 14MALABADİ KÖPRÜSÜ’NDE YAZ ŞENLİĞİ
- 15TIMOK'TA BİRLİK VE KÜLTÜR BULUŞMASI




Henüz Yorum yok