AKM'DEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ
ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul kütüphanelerinin zenginleşmesi ve öğrencilerin kitapla buluşması amacıyla ilimize kitap gönderen Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür etti.
İlimiz ve öğrenciler adına Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırmak, okuma sevgisini aşılamak; öğrencilerimizin milli, manevi, tarihi ve evrensel değerlerle bezenmesini gerçekleştirmek ve okul kütüphanelerini zenginleştirmek için Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okuma etkinlikleri, okur-yazar buluşmaları, paneller ve sempozyumlar düzenlemekteyiz.
Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesiyle birlikte İlimizdeki tüm okullar kütüphaneye kavuştular. Okul kütüphanelerimizdeki kitapların sayısını artırmak ve öğrencilerimizi kitaplarla buluşturmak için İl Müdürlüğü olarak çalışmalar yürütmekteyiz.
Okul kütüphanelerimizi zenginleştirmek amacıyla bazı kamu kurumlarından kitap talebinde bulunduk. Bu amaçla Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından İlimize 7.204 kitap gönderildi. Bu kitaplar, öğrencilerimizin istifadesine sunulmak için okul kütüphanelerimize en kısa sürede ulaştırılacaktır.
Bu kapsamda okul kütüphanelerimizi zenginleştirmeye, çocuklarımızı daha çok kitapla buluşturmaya ve Bakanlığımızın hedeflediği kitap sayısına ulaşmak için çalışmalarımıza destek sunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına ilimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 02VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 03KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 048 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!
- 05BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 06BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 07HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 08MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 09KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 10HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 11BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 12BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 13CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 14KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 15EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU




Henüz Yorum yok