
ASKON "ADALETİN YERİ SOKAKLAR DEĞİL"
ASKON BAŞKANI NASIROĞLU BOYKOTA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI
Adalet yerinin sokaklar değil, mahkemeler olduğunu belirten ASKON Batman şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, boykot çağrılarının ülke ekonomisini hedef alan bir akıl tutulması olduğunu söyledi.
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu açıklamasında, halihazırda devam eden hukuki süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Nasıroğlu, hukuki süreçlerin savcıların delilleri ortaya koyması ve hakimlerin mahkeme süreci ile başladığı ve bu sürecin hukuk çerçevesinde sürdürülmesi ve sonuçlanması gerektiğini vurguladı.
“AKIL TUTULMASIDIR”
Nasıroğlu, “Hukuki süreci hukukçular ile yürütürsünüz. İnsanları sokaklara döküp karşı karşıya getirerek, ülkemizin ve milletimizin refahı için gece gündüz çabalayan üreticilerimizi hedef alarak süreci yürütemezsiniz. Hukuki süreçleri sokağa yöneltmek, ülke ekonomisini hedef almak bir duruş değil aksine akıl tutulmasıdır” ifadelerini kullandı.
“ÜLKE EKONOMİSİNE ZARAR VERİLECEK”
Boykot çağrılarının ülke ekonomisine zarar vereceğini belirten Nasıroğlu, bu tür çağrıların ancak emperyalist düşünceye sahip zihniyetlere ait olabileceğini ifade etti. Nasıroğlu, “Dün bu tarz çağrıların kimler tarafından yapıldığını biliyoruz. Bugün hala ülkemize bu tarz boykotları uygulayanların kimler olduğunu da biliyoruz. Belirli bir tarafı, grubu kendi çıkarlarınız doğrultusunda konsolide edebileceğinizi düşünebilirsiniz, fakat ülke ekonomisine zarar verecek olan bu çağrılara karşı milletimiz sağduyusu ile boşa çıkartacaktır. Bu tip çağrılar sadece insanları bölmek, kendi taraftarlarını marjinalleştirmek için kullanılan bir argümandır. Halkımız da sağduyusu ile bunu boşa çıkaracaktır” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Petrolspor galibiyetle başladı! 2-1
- 02AK PARTİ BATMAN'DA BİRLİK VE HİZMET MESAJI VERDİ
- 03Batman’da otomobil ile motosiklet çarpıştı, 8 kişi yaralandı
- 04DİNÇ VE YILDIZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 05SAADET PARTİSİ'NDE MEHMET FIRAT YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ
- 06MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: VALİMİZİN YANINDAYIZ
- 07RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI HİZMETE AÇILIYOR
- 08PADİR: HAKSIZ TUTARLAR GERİ ÇEKİLSİN
- 09YENİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEME
- 10YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARI KURULUYOR
- 11Kayıp yakınları Ali Gündüz'ün akıbetini sordu
- 12ARACA METAMFETAMİN BASKINI!
- 13TÜGVA BATMAN YAZ OKULLARI TAMAMLANDI
- 14“ALTYAPISI OLMAYAN BİR KENT, ÜST YAPISIYLA AYAKTA KALAMAZ”
- 15ÜRETİME ENTEGRE MODELİ ÖNERİSİ
Henüz Yorum yok