
GENÇLİK YURTLARI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAMAYA HAZIR
GENÇLİK YURTLARI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAMAYA HAZIR
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Öğrenci yurtları misafirlerini ağırlamaya hazır.
Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu, Batman ve Süveybe Ana Kız Yurtlarıyla Batman üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler için bütün hazırlıklar A’dan Z’ye tamamlandı. Batman’da öğrencilerin hizmetinde bulunan 3 yurdun toplam kapasitesinin 3062 olduğunu belirten Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, şu ana kadar 902 yatağın boş kaldığını ve gelecek yeni öğrencilerin hiç bir sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.
“EK TERCİHLERLE DOLULUK ORANI ARTACAK”
“İlimizde üniversite öğrenimi için gelecek bütün misafirlerimizi ağırlayacağız. Önceki tercihlerin ardından Ek tercihlerle birlikte yurtlarımızda doluluk oranı artacaktır.” Diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin açıklamasına şöyle devam etti; “Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak ve en iyi bir şekilde konaklamaları için bütün ince detayları düşünüp hayata geçirdik. Bütün odalarımız büyüklüklerine göre 3 veya 4 kişiye göre tasarlandı. Odalarımızda mini buzdolabı, çalışma masaları, elbise dolapları, banyo, WC ve lavabosu mevcuttur. Odalarımızın temizliği ve hijyeni olmazsa olmazımızdır. Bütün personellerimiz her alanda öğrencilerimize hizmet etmek için elinden geleni yapıyor.”
“BESLENME YARDIMI GÜNLÜK 120 TL OLDU”
Gençlik ve Spor Bakanlığının geçen yıl 75 TL olan beslenme yardımının günlük 120 TL’ye de çıkarıldığını belirten Batman Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, bunun öğrencilerin yüzünü güldürdüğünü söyledi. “Sabah kahvaltısı 40 TL’ye ve akşam yemeği ise 80 TL’ye çıkarıldı. Öğrencilerin öğlen yemeklerini üniversitede ücretsiz yemeleri büyük bir katkıdır. Batman olarak 81 ilden gelen bütün öğrencilerimiz bizim misafirimizdir.” diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin; “İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk yurtlarımızın eksiksiz hizmet etmesi için bütün desteği bizlere veriyor. Türkiye genelinde Batman yurtları çok iyi durumda. Yurtlarımızda konaklayan öğrencilerin mezun olduklarında dua etmeleri bizler için en büyük bir kazanımdır. Çünkü bizler onlara en iyi hizmeti sunmak için buradayız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 02ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 03EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 04ORHAN DOYAN’DAN İLK KİTAP: “GÖNÜLLERİN EFENDİSİ”
- 05BATMAN’DA MEMURKENT KONUT YAPI KOOPERATİFİ HİZMETE BAŞLADI
- 06MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENECEK
- 07BATMAN BELEDİYESİ’NDEN YENİ HİZMET KOLAYLIĞI
- 08ÜÇ DERNEĞİN PROJESİ KABUL EDİLDİ
- 09Batman Belediyesi’nden Kaçak Yapılaşmaya Sıkı Denetim
- 10SGK’DA ÜSTÜN BAŞARI BELGELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
- 11BATMAN GIDACILAR KOOPERATİFİ ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 12Batman’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı
- 13“Batman’da Büro Memur-Sen Kadın Kolları Kadınlarla Buluştu”
- 14“ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIMIZIN DERDİYLE DERTLENMEK”
- 15AKKUŞ'TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜNE DAVET
Henüz Yorum yok