
MEKTEBİM KOLEJİ BATMAN’DA
MEKTEBİM KOLEJİ BATMAN’DA
Batman’da bir kolej daha faaliyetlerine start veriyor. Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Mektebim Koleji, yaklaşık 100 Milyon TL’lik yatırımla Batman’da temellerini attı. Kolej anaokul, ilkokul ve ortaokul bölümlerinden oluşacak.
.jpg)
GİRİŞİMCİLER : TUNÇ, YILDIZ, TEKİN VE DEMİRTAŞ
İş insanları Fırat Tunç, Veysel Yıldız, Faysal Tekin ve Tercan Demirtaş, Türkiye’de birçok il’de bulunan Mektebim Koleji, Batman’da kolej yatırımının temellerini attı. Yaklaşık 80 kişinin istihdam edilmesinin planlandığı yatırımla ilgili konuşan kolej ortakları; “Çocuklarımızın oyun havuzlarından oyun etkinlik alanlarına, kapalı ve açık spor etkinlik alanlarına, bilimsel çalışma yapabilecekleri kodlama atölyelerinden bilim atölyelerine, sanat atölyelerine ve bu uygulamaları teşir edebilecekleri sahalara dönüştüğü bir kampüsümüz olacak. Bu anlamda Mektebim Koleji Batman Kampüsümüzün ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Adını, Başöğretmen Atatürk’ün kurmuş olduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji; çağdaş, yenilikçi ve Atatürkçü vizyonuyla yarınlara yön verecek nesiller yetiştirmeye devam ediyor.”
.jpg)
“GELECEĞİN İNSANINI YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı; “Okullarımızda açık fikirli, insana saygılı, topluma karşı sorumluluklarının farkında, evrensel ölçeklerde başarılı, gerçek anlamda dünya vatandaşı olacak ve geleceğe liderlik edecek bireyler yetiştiriyoruz. Önümüzde yapay zekanın aktif olarak kullanılacağı, yaratıcı, yenilikçi ve yeşil ekonominin önem kazandığı bir gelecek var. Gençlerimizi bu geleceğin bir parçası olarak hayata hazırlıyoruz. Aydınlık bir geleceğe yeni nesilleri hazırlamanın heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 02YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 03VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 04“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 05BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 06DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 07VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 08ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 09Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 10Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 11ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 12EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 13Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 14“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 15116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
Henüz Yorum yok