
BURAK GROSS, 4. YILDÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI
Turgut Özal Bulvarı, Batman Park karşısında hizmet veren Burak Gross Alışveriş Merkezi, 4. yıldönümünü görkemli bir törenle kutladı.
Binlerce ürünü her yıl ya maliyetine ya da maliyetinin çok altında müşterilerine sunan mağaza, bu özel günde düzenlediği açılış etkinliğiyle dikkat çekti.
4.yılını kutlayan Burak Gross Alışveriş Merkezi’nin açılış törenine iş insanları, basın mensupları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Günün anlam ve önemine uygun olarak hazırlanan etkinlikte, Burak Gross yönetimi, özel tasarlanmış 4. yaş pastasını keserek kutlamalara imza attı. Tören, hem mağazanın başarısını, hem de Batman halkına sunduğu hizmet kalitesini ortaya koyan anlamlı bir anı olarak hafızalara kazındı.
KALİTELİ HİZMET VE SAHTE ÜRÜNLE MÜCADELE
Burak Gross, hızla yükselen fiyatlar döneminde ortaya çıkan sahte ürün problemine karşı son derece hassas bir yaklaşım benimsiyor. Satılan her ürünün üretici firmasıyla birlikte arkasında durarak koordineli bir çalışma yürüten mağaza, Batman halkına güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı sürdürüyor. Ürün yelpazesinin genişliği ve uygun fiyat politikası, mağazayı bölgedeki alışveriş tutkunlarının gözdesi haline getiriyor.
BÜYÜME VE GELECEK VİZYONU
Batman halkına uygun konseptle hizmet veren Burak Gross, büyüme stratejisini de aynı hassasiyetle sürdürüyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Batman halkının kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek minnet duygularını ifade etti. Öztürk “Batman halkının desteğiyle 4. yılımızı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Hizmet kalitemizi sürekli artırarak, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı alışveriş deneyimi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok