
“KARDELEN MAHALLESİNE TAZİYE EVİ TALEBİ”
“KARDELEN MAHALLESİNE TAZİYE EVİ TALEBİ”
“KARDELEN MAHALLESİNE (EMEKLİ TOKİ) TAZİYE EVİ TALEBİ”
Batman Emekliler Dernek Başkanı gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Başkanı Hüseyin Ekmeni gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Alican Atak tarafından karşılandı.Emekliler derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Ekmen Kardelen mahallesine taziye evi yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Belediyenin taziye evlerinin sorumluluğunu ve yönetimini üstlenmesini olumlu değerlendirirken, Emekli TOKİ’ye de taziye evi kazandırılmasını istedi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kentteki taziye evlerinin yönetimini belediyeye alacaklarını, taziye evinin yemek, su, çay ve elektrik giderlerinin belediye tarafından karşılanacağını açıklamıştı.
.jpeg)
BELEDİYENİN TAZİYE EVLERİ KARARINI DESTEKLİYORUZ
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, taziye evleri ile ilgili alınan kararı olumlu değerlendirdiklerini belirtirken “ Taziye evlerinin sevk ve idaresinin Batman Belediyesine alınması, ihtiyaçlarının Belediye tarafından karşılanacak olması, olumlu bir gelişmedir. Fakir ve zengin ailelerin taziyeleri arasındaki fark da bu şekilde ortadan kalkacaktır. Taziye evlerinin temizlik ve ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacak olması, taziye evlerine kurumsal bir kimlik kazandıracaktır. Bu kararı destekliyoruz. Bu vesileyle Batman’a 10 km uzaklıkta bulunan Emekli TOKİ’de taziyesi olan vatandaşlarımızın, taziyelerini rahat bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için Emekli TOKİ’ye de taziye evi kazandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01SİLAHLI SALDIR: 4 ÖLÜ
- 02BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR
- 03KÜÇÜKLER MASA TENİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI: BATMAN’IN GURURU
- 04KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 05Eczacılar Odası kongreye gitti
- 06ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 07ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 08U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 09“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 10BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 11USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 12BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 13“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 14HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 15Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
Henüz Yorum yok