OSB’ye 1,8 milyonluk hibe
OSB’ye 1,8 milyonluk hibe
Batman OSB’deki bazı yolların tamamlanması ve enerji alt yapısının iyileştirilmesi için Dicle Kalkınma Ajansı’nın sağladığı 1,8 Milyon TL’lik hibe desteği protokolü imzalandı.
OSB ALTYAPISI İYİLETİRİLİYOR
Batman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Dicle Kalkınma Ajansı’na sunulan ‘Batman OSB’deki Bazı Yolların Tamamlanması ve Enerji Alt Yapısının İyileştirilmesi’ adlı projesi başarılı bulunarak destek almaya hak kazandı. Proje uygulanmak üzere Batman Organize Sanayi Bölge Müdürü Zeynep Akbel ile DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ tarafından imzalandı. Projenin toplam 2 Milyon 395 Bin TL’lik bütçesinin yüzde 75’i olan 1 Milyon 796 Bin TL’si DİKA tarafından hibe olarak sağlanacak.
Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ yaptığı açıklamada, Batman Organize Sanayi Bölgesi’yle ortaklaşa hayata geçirecekleri projenin Batman’ın yerel kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacağını söyledi. Gelişmekte olan ekonomilerde, ekonomik kalkınmanın başlamasında ve sürekliliğinin sağlanmasında organize sanayi bölgelerinin rolünün çok fazla olduğunu ifade eden Altındağ, bölgesel kalkınma için hayati öneme sahip OSB’lerde işletmelerin faaliyetlerde bulunabilmesi için altyapı sorunlarının çözülmesi ve yatırımcılara cazip bir hale getirilmesi sağlanması gerektiğini dile getirdi. Projeyle birlikte, Batman Organize Sanayi Bölgesi’nin ulaşım ve nakliyeyi zorlayan bozuk, dar yolları düzeltilecek ve kesintili ve voltaj dalgalanmasına neden olan elektrik şebekesi trafolarının modüler hücreleri yenilenecek.
Böylece meydana gelen maddi hasarlar en aza indirilecek, yatırımcılara ekonomik, kesintisiz ve güvenli enerji sağlanacak.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 02EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 03BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 04DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 05E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ
- 06MHP BATMAN İL BAŞKANI ÇETİN’DEN YENİ YIL MESAJI
- 07BATMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI : EĞİTİME BİR GÜN DAHA TATİL
- 08Batman´da bir kafe´de çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi
- 09KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10KAR LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
- 11YENİ YILA ZAMLA BAŞLADIK : EKMEĞE ZAM
- 12ÇİFTÇİ, “2026 ESNAF YILI OLSUN''
- 13KARLA MÜCADELE EKİPLERİ TEYAKKUZDA
- 14“2026 HEDEFİMİZ; GÜÇLÜ BATMAN, GÜÇLÜ TÜRKİYE”
- 15FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok