Batman Valisi kurumlarda incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, Kültür Merkezi eski binasında bulunan İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.
Kültür Merkezi eski binasının yerine yapılacak “İl Halk Kütüphanesi” binasının çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Deniz, yeni yapılacak binanın inşaat çalışmaların hızlandırılmasını ve yeni bina bitene kadar kütüphanede ders çalışan öğrencilerin ve kitapseverlerin mağdur olmaması için yeni bir yerin tahsis edilmesi için yetkililere talimat verdi.
Vali Deniz, Kültür Merkezi binası ziyareti sırasında, kütüphane salonlarında ders çalışan öğrenci ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan gençleri ziyaret etti.
Gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Deniz, “Mücadele etmeden, çalışmadan başarının olması mümkün değildir. Bu yaz sıcağında burada ders çalışmanız aslında başaracağınızın kanıtıdır. Bizim geleceğimiz sizlersiniz. Sizlerin, milli ve manevi değerlere bağlı, çalışkan ve geleceğine sahip çıkan bireyler olmanız bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu azminizi gördükçe aşamayacağınız engel yoktur diye düşünüyorum.” diye konuştu.
Vali Deniz, daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vakıf binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz’e, Vakıf Müdürü Beşir Arslan tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Ziyaret sırasından vakıfta bulunan vatandaşlarla yakından ilgilenen Deniz, bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Vakıf bünyesinde yürütülen yardımların daha düzenli yapılması ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşılabilirlik noktasında çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını veren Vali Deniz, yetkililerden vatandaşın mağduriyet yaşamaması için gayret göstermelerini istedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 02ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 03TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 04BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 06SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 07“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 08TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 09SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 10BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 11YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 12BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 13ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 14VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”
- 15PETROL-İŞ’TEN SİLAHLANMAYA KARŞI ACİL TEDBİR ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok