5. BÖLGE ASKOM TOPLANTISI BATMAN’DA DÜZENLENDİ
5. BÖLGE ASKOM TOPLANTISI BATMAN’DA DÜZENLENDİ
Batman’da 5.Bölge ASKOM Toplantısı düzenlendi.
Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonunun sağlanması amacıyla Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak illerinin katılımıyla 5. Bölge ASKOM toplantısı Batman’da yapıldı.Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uz.Dr Eray Çınar’ın da katılım gösterdiği toplantıya Diyarbakır, Siirt, Şırnak, Mardin İl Sağlık Müdürleri ile kamu, özel ve üniversite hastane başhekimleri katıldı.
Bölge iller arasında işbirliğini artırmaktadır
Özel bir mekânda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Batman İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Hakan Pamukçu,öncelikle 5. Bölge ASKOM toplantısına ev sahipliği yapmalarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi veşöyle devam etti, “ASKOM 5. Bölgenin Acil sağlık Hizmetleri kapsamında verimliliği artırmak ve gerekli organizasyonun sağlanması, sorunları yerinde tespit edip, eksik yönlerin belirlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacı ile ASKOM Ekim dönemi toplantısını Batman’da düzenlemiş bulunmaktayız. Bölge illerin yoğun bakım ihtiyaçları, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri sunumunda genel tedbirlerin alınması, iller arası hasta sevkleri, bölge illerimiz arasındaki işbirliğin artırılması ve acil sağlık hizmetinin kesintisiz, ulaşılabilir ve etkin olarak sürdürülebilmesi gibi konuların ele alınmasıiçin bir arada bulunmaktayız. Bilgi paylaşımı ve iyileştirici kararların alınması noktasında bu toplantılar faydalı olmaktadır.”
Acil sağlık hizmetleri değerlendirildi
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Eray Çınar’akatılımlarından ve sunacakları katkıdan dolayı ayrıca teşekkür eden Pamukçu, 5. Bölge ASKOM toplantısının verimli ve etkili bir şekilde geçmesini temenni etti.
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Eray Çınar ile Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak İl Sağlık Müdürleri de birer konuşma yaparak acil sağlık hizmetleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. 5. Bölge ASKOM toplantısı,İller bazındaki sorunların karşılıklı görüşülmesi, çözüm önerileri, Acil Sağlık Hizmetlerinde çevre illerle entegrasyona vurgu yapılması ve karşılıklı görüş alış verişi ile sona erdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok