ERZENİA AVM 400 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK
2022’nin ikinci çeyreğinde açılması planlanan ve Ağustos ayında temeli atılan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla yükseliyor.
İçinde AVM, 5 yıldızlı otel, mağaza, kafe ve restoranlar ile faaliyet gösterecek olan Erzenia; üstü açık, meydan ve sokaklardan oluşan yapısı ile Batman’ın en büyük karma projesi olacak, açıldığında ise 400 kişilik istihdam sağlayacak.

Temeli 8 Ağustos’ta atılan projede, üç ayda kaba inşaatın yüzde 80'i tamamlandı. Otoparklarla birlikte toplamda 7 katlı olacak Erzenia’da ilk 5 katının tamamlandığını belirten Erzenia Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Müjdecioğlu:“Projemizin tamamlanması için tüm ekibimizle heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda Batman’ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Ramada Plaza By Wyndham Otel’inin ise AVM ile bağlantılı olan bölümleri de tamamlandı. Biz AVM kısmında ince imalata geçtiğimizde otel kısmının diğer katları da atılacak. Batman ve çevre illerden 50’den fazla firma ile çalışıyoruz. Bu sayede inşaatımız süresince ekonomik anlamda büyük bir sirkülasyon sağlıyoruz” dedi. Mağazaların büyük oranda bittiği Erzenia’da yatırımcılar mağazaları gezip kiralama işlemlerine de başladı. ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok