
“TÜM BELEDİYELERİ ALACAĞIZ”
Zeybekçi “Belediye önünde zeybek oynayacağım”
Batman’da düzenlenen AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, “31 Mart’ta burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi’ne çektiğimizde, o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi’nin önünde zeybek oynayacağım” dedi.
“KİMSENİN ELİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”
AK Parti’nin Batman ilçe belediye başkan adayları, Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans salonunda düzenlenen toplantı ile duyuruldu. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı, partililer ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısında konuşan Zeybekci, partisinin hizmetkarlık anlayışını vurguladı ve zafer beklediğini belirtti. Batman’dan zafer beklediğini belirten Zeybekci, “Biz Batman’ı almaya gelmedik. Biz AK Parti hizmetkarlığını Batman’a vermeye geldik. Onlarla aramızdaki fark bu. Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart’ta burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi’ne çektiğimizde, o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi’nin önünde zeybek oynayacağım” diye konuştu.

“TÜM BELEDİYELERİ ALACAĞIZ”
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise tüm belediyeleri alacaklarına inandıklarını belirterek Batman’ı gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. Nasıroğlu, “Diğer aday adayı arkadaşlarımız da bu davaya gönül vermiş ‘sizinle varım’ diyen kardeşlerimizdi. Biz bütün kardeşlerimizle gerek aday gerek aday adayı arkadaşlarımızla beraber omuz omuza, kol kola girip Batman’ın dört bir tarafına hizmet etmek için çalışacağız. Bu davada küsmek ve darılmak yok. Biz sizlere hizmetkar olmak için geldik. Bu memleketi yaşanabilir bir hale getirmek için gece-gündüz çalışacağız, hepimiz çalışacağız. Bizim sloganımız gerçek belediyeceliktir.” dedi. Toplantıda, AK Parti’nin, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkan adaylarının ilçelerden Kozluk’ta Mehmet Veysi Işık, Sason’da İrfan Demir, Beşiri’de Sait Karabulut, Gercüş’te Gündüz Günaydın ve Hasankeyf’te Adnan Can olduğu açıklandı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 02“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 03BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 04USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 05BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 06“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 07HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 08Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 09Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 10YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 11GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
- 12KAVŞAK DÜZENLEME PROJESİ HIZLA DEVAM EDİYOR
- 13KAMU HASTANELERİNDE HİJYEN İÇİN YENİ DÖNEM
- 14HÜDA PAR’DAN KIRTASİYECİ ESNAFINA ZİYARET
- 15Okul Alışverişlerine Yönelik Vergi Denetimi
Henüz Yorum yok