İETT'den
İETT, İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde çalışan bazı özel otobüs işletmecileri 07.03.2018 günü saat 22.30’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde eylem yaparak kontak kapatacakları yönünde basın açıklaması yaptıkları belirtilerek gerekli tedbilrerin alındığı ve ulaşımda aksam olmayacağına vurgu yapıldı.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde çalışan bazı özel otobüs işletmecileri 07.03.2018 günü saat 22.30’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde eylem yaparak Cuma günü kontak kapatacakları yönünde basın açıklaması yapmışlardır.
Bilindiği üzere söz konusu taşımacılar İdare tarafından düzenlenen 2 ayrı ihale sonucu 10 ve 15 yıllığına taşımacılık hizmeti vermeye hak kazanmışlardır. Taşımacılar, taşımacılık faaliyetini sözleşme ve mevzuat hükümlerine göre yerine getirmekle yükümlüdürler.
Söz konusu taşımacıların yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmadığı gibi yapılması planlanan eylem, sözleşmenin “Toplu olarak direniş yaparak taşımacılığı durdurmak, aksatmak otobüsle birlikte gösteri yapmak, kamu düzenini ve otoritesini sarsacak vb. eylemlerde bulunmak” hükmü kapsamında değerlendirilecektir.
Bununla beraber, İETT olarak toplu taşımacılık hizmetinin aksamaması için gerekli önlemler alınmış, ihtiyaç duyulan hatlara ek seferler planlanmıştır. Eylem olması halinde İstanbullular toplu ulaşımda sorun yaşamayacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Binlerce yıllık mağaralar turizme açıldı
- 02BATMAN HAVALİMANI’NDAN ÇİFTE REKOR
- 03TOPRAKSIZ TARIM EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 04NARİN NASIROĞLU BİLİM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
- 05“Okul Yolu, İrfan Yolu” Projesiyle okullar güzelleşiyor
- 06MUHTARLAR SAHADA, ÇÖZÜM MASADA
- 07MİNİK ELLER PARKLARI TEMİZLEDİ
- 08BATMAN’DAN ROBOSKİ İÇİN ADALET HAYKIRIŞI
- 09Mehmet Salih Kaplan: “Esnaf için yeniden yola çıktık”
- 10“BU GECE KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN FIRSATTIR”
- 11ARAÇ HIRSIZLIĞI OLAYINDA 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 12“2025 YILINDA TOPLUMSAL BARIŞ ÖNCELİĞİMİZ OLDU”
- 13Esnafın güvenliği için indirim protokolü imzalandı
- 14Camiye giderken araba çarpan kişi hayatını kaybetti
- 15BATMAN’DA TARIMSAL ÜRETİM GÜÇLENİYOR: DENETİMLER SIKI, YATIRIMLAR ARTIYOR




Henüz Yorum yok