
Seyhan “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”
Seyhan“Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”
Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan küresel salgın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız” diyerek moral ve motivasyonun yüksek tutulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.
Dünyanın birçok ülkesinde görülen ve kitlesel ölümlere sebebiyet veren korona virüsüne karşı alınan tedbirlere korku ve paniğe kapılmadan harfiyen riayet edilerek tedbir alınması gerekir diyen Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, “Filistin, Sudan, Somali, Afganistan, Libya, Mısır, Komor, Tanzanya, Burkina Faso, Zimbabwe, Gana, Moritanya, Mozambik, Gambiya, Kongo, Eritre, Lesoto, Kamerun, Cibuti, Arakan, Yemen, Lübnan, Irak, Pakistan, Palau, Karayip, Antigua, Tuvalu, Teee ABD'nin Oregon eyaleti, Kenya, Bangladeş, Çad, ABD, Rusya, İtalya, İspanya, Bulgaristan, İngiltere, Kırgızistan, Haiti, Filipinler, Mali, Tayland, Etiyopya, İran ve ismini sayamadığımız daha birçok dünya ülkesine yardım elini uzatmış ve bunlarla gönül köprüsü kurmuş bu ülkenin, korona virüs salgınını en az kayıpla ve en az hasarla kapatacağımıza yürekten inanalım ve devlet yetkililerimizin uyarılarını dikkate alalım” dedi. Korona virüs salgınında en önemli eşiği aştık diyen Seyhan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yeter ki tedbiri elden bırakmayalım. En süper güç olarak bildiğimiz ülkeler, birlikler bugün bir bir dökülüyorlar. Sistemleri çöküyor. Moralimizi bozmayacağız. Motivasyonumuzu yüksek tutacağız. Bu güçlüğü yine birlikte kenetlenerek aşacağız. Biz birlikte güçlü bir ülkeyiz. Hep beraber en güçlü şekilde çıkacağız inşaallah.
Hükümetimiz çok iyi çalışıyor. Özellikle sağlık bakanımızın şahsında tüm sağlık çalışanlarını yürekten tebrik ediyoruz. Biz de milletçe elimizi taşın altına koymalıyız. Bu virüsün bedeli elbette büyük olacak ama Çanakkale’de olduğu gibi kenetlenerek atlatacağız.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok