“TALEPLERİMİZ DİKKATE ALINMIYOR”
“TALEPLERİMİZ DİKKATE ALINMIYOR”
SES Batman Şubesi ve Batman Tabip Odası, İluh Devlet Hastanesi önünde 14-15 Mart grevine ilişkin basın açıklaması yaptı.
SES Batman Şube Eş Başkanı Deniz Topkan “Türk Tabipleri Birliği, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası öncülüğünde binlerce sağlık emekçi ile birlikte aylardır yürüttüğümüz mücadelemiz 14–15 Mart büyük g(ö)rev’i ile sadece sağlık emekçileri tarafından değil toplumun tüm kesimleri tarafından ilgiyle izlenen ve desteklenen toplumsal eylem halini almıştır.
Eylemlerimizin etkisi, yönetenleri taleplerimize yönelik değerlendirme yapmaya zorunlu kılmıştır. Bu çerçevede dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir açıklama yapılmıştır. Yapılan açıklamada bakanın bizzat kendi mektubunda düzenlemelerin aslında çok kolay yapılabileceği söylense de bugün itibari ile henüz somut bir adımın olmadığını görüyoruz.
2021 yılı aralık ayında Meclis’te kabul edilen düzenlemenin iktidar partisi tarafından geri çekildiğini biliyorken, yapılan niyet beyanlarını somut adım olarak değerlendirmiyoruz. Aylardır emekli hekim ücretlerini de etkileyecek 7.200 ek gösterge talebimizin dikkate alınmaması bile, açıklanan niyetlerin bizler için yetersiz kalacağını ve adeta bir oyalama olduğunu kanıtlar niteliktedir. Bizleri mutsuz, hastaları mağdur eden; sağlığı ticarete, hastaları müşteriye, hastaneleri ticarethanelere dönüştüren sağlık anlayışı iflas etmiştir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 02KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 03ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 04BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 05YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 06DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 07MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 08SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 0919 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 10FISTIK ÜRETİCİLERİNE HASTALIK UYARISI
- 11MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BATMAN’IN GURURUDUR”
- 12UYDU KENT PROJESİNDE İLK KAZMA VURULUYOR
- 13BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YAZ BAKIMI
- 14EKMEN: GENÇLERİN HAYAL KURABİLDİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
- 15“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”




Henüz Yorum yok