
EKMEN “EMEKLİYİ AÇLIĞA MAHKUM ETMEYİN”
EKMEN “EMEKLİYİ AÇLIĞA MAHKUM ETMEYİN”
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Deva Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş ve parti teşkilatıyla birlikte kentimizde faaliyet yürüten sendikalara ziyaret gerçekleştirdi.
Tüm Kamu-der ve Belediye iş sendikasına yapılan ziyarette, Salih Direk ve sendika yetkilileri ile görüşen Milletvekili Ekmen, sorun ve talepleri dinledi. İşçilerin sendikaya üyeliklerinin önündeki engeller ve dayanışma aidatı hakkındaki sorunları dinleyen Milletvekili Ekmen bu konuyu gündeme taşıyacağını ifade etti.
Daha sonra Emekliler Derneği Batman İl Şubesini ziyaret eden Milletvekili Ekmen ve parti teşkilatı, yeniden başkan seçilen Hüseyin Ekmen’i tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.
Mecliste her zaman çalışanın ve emeklinin sesi olduklarını söyleyen Milletvekili Ekmen, hayatlarının en zor dönemini yaşayan emeklinin yanlarında olduklarını belirtti.
Milletvekili Ekmen, döktükleri alın teriyle ülke ekonomisine katkı sağlayan ancak şu anda evine et alamayıp, ekmeğe muhtaç hale gelen emeklinin kiradan yetersiz beslenmeye her alandaki sorunlarının sözcüsü olmaya ve çözüme kavuşması için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.
Milletvekili Ekmen, iktidarı faize ve müteahhitlere para bulurken emekliye maaş artışı yapmamasını da eleştirdi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok