
“BEN DE VARIM”
BUGÜNE KADAR 3.185 ÖĞRENCİ “BEN DE VARIM” DEDİ
Batman Belediyesi'nin öncülük ettiği 'Ben de Varım' projesi, yerel idarelerin, eğitim kurumlarının ve diğer paydaşların işbirliğiyle, Projeden şimdiye kadar 3.185 öğrenci faydalanırken, Batman merkez ve çevre ilçelerdeki çocuklar, sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunma fırsatı yakaladı.
Kozluk İlçesi'ndeki çeşitli okullardan 450 öğrenci, ailelerinden alınan izinle düzenlenen gezi kapsamında Batman'ın farklı yerlerini ziyaret etti. Çocuklar, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir animasyon film gösterimi ve müze gezisiyle keyifli vakit geçirdi.
Ayrıca, Batman Petrolspor ve Efeler 09 takımlarının karşı karşıya geldiği futbol maçında, 'Ben de Varım' projesi kapsamında stadyuma davet edilen öğrenciler, 90 dakika boyunca tezahürat yaparak takıma destek verdi ve maçın atmosferine büyük bir coşku kattı. Bu etkinlikler, öğrencilere hem eğitim hayatlarına hem de sosyal yaşantılarına olumlu katkılar sağlayarak, kentin kültürel ve sosyal yaşamını yakından tanıma imkânı sunuyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'e, bu imkanları sağladığı için öğrenci ve öğretmenler tarafından teşekkür edildi. 'Ben de Varım' projesi, toplumsal katılımı ve deneme bonusu veren siteler yerel kimliği güçlendirme adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor, gençlerin ve çocukların toplumsal yaşama aktif katılımını teşvik ediyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 02TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 03MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 046 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 05CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 06ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
- 07OKULLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
- 08KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 09BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 10EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 11AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 12BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 13GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 14ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 15EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
Henüz Yorum yok