Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
Batman’da düzenlenen 13. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın ödül töreni, geniş katılımla ve coşkulu bir atmosferde yapıldı.
Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen organizasyon, Batman’da da yoğun ilgi gördü.
Yarışma süreci ve ödül töreni, Ufka Yolculuk Komitesi öncülüğünde organize edilirken, Akademi Kırtasiye ve Güneş Kitap Kırtasiye’nin katkılarıyla hayata geçirildi. “Nasıl İnanmalı?” temasıyla gerçekleştirilen yarışma, 14-15 Mart tarihlerinde kentteki farklı okullarda düzenlenmişti. Yarışmanın tamamlanmasının ardından dereceye giren öğrenciler için ödül töreni organize edildi. Zübeyde Hanım İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen programa öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Sunuculuğunu Muhammed İkbal’in yaptığı program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Programda yapılan konuşmalarda Ufka Yolculuk’un yalnızca bir yarışma olmadığına dikkat çekilerek, katılımcılara okuma alışkanlığı kazandırmayı, doğru bilgiye ulaşmayı ve öğrenilen bilgilerin günlük hayata yansıtılmasını amaçladığı ifade edildi. Türkiye genelinde yüzbinlerce kişinin katıldığı yarışmanın Batman’da da büyük ilgi gördüğü vurgulandı. Etkinlik kapsamında yarışma sürecine ilişkin sinevizyon gösterimi sunulurken, ardından gerçekleştirilen ilahi dinletisi katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Ödül töreninde ilkokul, ortaokul, lise, yetişkin ve bu yıl ilk kez eklenen ilahiyat kategorilerinde dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. Başarılı katılımcılar salondaki davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Programın sonunda dereceye giren öğrenciler tebrik edilirken, organizasyonda emeği geçen gönüllülere teşekkür edildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 02BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 03BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 04DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 05''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 06HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 07HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 08KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 09ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 10BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 11YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 13MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 14SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 1519 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI




Henüz Yorum yok