BAYINDIR MAHALLESİNE 700 METRE YENİ ATIK SU HATTI
Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi'nde 700 metrelik yeni atık su ana hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
BASKİ Müdürlüğü, yeni atık su hattı projesi ile birlikte mahallenin altyapı sorunlarının önemli ölçüde giderileceğini söyledi. Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ), Bayındır Mahallesi’nde sürdürülen altyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında 700 metrelik yeni bir atık su hattı döşüyor. Yeni atık su hattı projesiyle mahallenin uzun süredir yaşadığı altyapı sorunlarının giderileceğini belirten BASKİ Müdürlüğü, çalışmayı 4800. sokakta başlattıklarını belirterek, “Bayındırlık mahallesinde çalışmalarını başlattığımız alt yapı projesi 700 metre uzunluğunda atık su ana hattını içeriyor. Bu yeni hat, bölgenin kanalizasyon sistemini güçlendirmeyi ve mevcut altyapı ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.
BASKİ olarak bu çalışmayı kısa sürede tamamlayacağız” dedi. BASKİ Müdürlüğü, bölgedeki mevcut altyapı sisteminin yetersiz olduğunu ve yeni hat sayesinde bu sorunların önemli ölçüde çözüleceğini kaydetti. Kent genelinde yaşanan alt yapı sorunlarını aşamalı olarak çözeceklerini belirten BASKİ Müdürlüğü, program dahilinde Bayındırlık Mahallesinde başlattıkları yeni atık su hattı çalışmasının tamamlanmasıyla mahallenin güvenli bir alt yapıya kavuşacağını belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 0219 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 03FISTIK ÜRETİCİLERİNE HASTALIK UYARISI
- 04MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BATMAN’IN GURURUDUR”
- 05UYDU KENT PROJESİNDE İLK KAZMA VURULUYOR
- 06BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YAZ BAKIMI
- 07EKMEN: GENÇLERİN HAYAL KURABİLDİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
- 08“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 09BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 10BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 11TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 12ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 13KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 14“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 15“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”




Henüz Yorum yok